Nieuws Oost-Vlaanderen Gloednieuw business park herbergt 41 KMO-units

Gloednieuw business park herbergt 41 KMO-units

Gloednieuw business park herbergt 41 KMO-units

NAZARETH – ‘Zilvererf Business Park’, zo heet het nieuwbouwproject van Resolve Real Estate gelegen in de ’s Gravenstraat 197 te Nazareth. Het bedrijvenpark bestaat uit 41 KMO-units met een oppervlakte die varieert tussen 95 en 1.295 m². Panorama Bedrijfsvastgoed treedt op als exclusief makelaar.

De units zijn zowel nieuwbouw als gerenoveerde units en kunnen gebruikt worden voor onder andere opslag, productie of atelier. Meerdere units kunnen gecombineerd worden om een grote oppervlakte te bekomen. Bovendien zijn er ook enkele kantoren, showrooms en een conciërge-woningen op het terrein aanwezig.

  

Het project wordt vandaag gelanceerd. De oplevering is voorzien voor de zomer van 2019. Bij interesse kan er contact opgenomen worden met Panorama Bedrijfsvastgoed (092 25 09 09).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.