Nieuws Oost-Vlaanderen Goalpartner neemt ondernemers mee naar Mont Ventoux

Goalpartner neemt ondernemers mee naar Mont Ventoux

Goalpartner neemt ondernemers mee naar Mont Ventoux

aaaaaagoalGoalpartner is een adviesbedrijf uit Aalter dat kmo’s adviseert rond strategie en in de domeinen, marketing, sales, strategie, hr en financiën. Zaakvoerder Jan Jodts, hr-specialiste Ilse Deketelaere en Steffert Vanneste werken samen  met een aantal zelfstandige coaches, die stuk voor stuk specialist zijn in hun vakgebied. Goalpartner  kiest  voor een zeer praktijkgerichte aanpak en zet ook stevig in op nerwerking.

Op 17 september organiseert het bedrijf in het Nederlandse Eede, vlak bij de grens met Maldegem een avond waarop Pascal Gerard, de oprichter van Etixx, het succesverhaal van deze aanbieder van voedingssupplementen uit de doeken zal doen.    Tegelijk stelt Golpartner samen met Jo Schreurs van Sporta die avond het “Mont Ventoux”-project voor.

“Het is immers onze bedoeling”, zo zegt Jan Jodts “om in 16 ondernemers te selecteren met wie we volgend jaar naar de Mont Ventoux willen fietsen en uiteraard ook die berg willen beklimmen. Vandaar ook dat Tim De Vilder, de man die de ook de Iron Managers begeleidt,  een toelichting zal geven over de gezondste manier om zich op een dergelijke fietstocht voor te bereiden. We zijn ervan overtuigd dat een dergelijke tocht voor ondernemers niet alleen bijzonder inspirerend kan zijn, maar hen ook nieuwe inzichten kan bezorgen over de manier waarop ze in deze boeiende tijden hun onderneming flexibel door woelig vaarwater kunnen sturen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.