Nieuws Oost-Vlaanderen Groeiatelier gaat ook in Limburg ondernemers inspireren

Groeiatelier gaat ook in Limburg ondernemers inspireren

Groeiatelier gaat ook in Limburg ondernemers inspireren

Groeiatelier, het Gentse kenniscentrum voor ondernemers, gaat nauw samenwerken met Limburg Startup. Hun gezamenlijke doel is om ambitieuze ondernemers te inspireren en te helpen groeien. Dat doen ze door middel van interactieve workshops met topsprekers.

In Gent staat Groeiatelier, opgericht door Chris Raman, reeds bekend om haar sterk aanbod aan kwalitatieve workshops. “Door de ervaring van Chris en de vele andere ondernemers waarmee we in contact staan, weten we perfect in te spelen op de groeiknelpunten waar elke ondernemer vroeg of laat mee wordt geconfronteerd”, legt Michael Boschmans van Groeiatelier uit. Het succes van de workshops valt terug te brengen naar de aanpak. “We werken uitsluitend met de beste sprekers en houden het deelnemersaantal bewust beperkt. Op die manier kan iedereen alle vragen stellen die hij of zij beantwoord wil zien.”

Die workshops konden telkens rekenen op de aanwezigheid van heel wat Limburgse ondernemers. De interesse van Limburg Startup voor een nauwere samenwerking vloeit daar dan ook uit voort. “De reacties waren telkens positief. Het leek ons niet meer dan logisch om hier iets mee te doen”, aldus Marc Beenders van Limburg Startup. “We zijn blij dat de sessies niet alleen in Gent, maar ook in Limburg zullen worden aangeboden. Daarmee hopen we het ondernemerschap hier nog een extra duwtje in de rug te geven.”

De eerste workshop van Groeiatelier zal doorgaan op 21 juni in de Hasseltse Corda Campus. Yannick Khayati, zaakvoerder van het Antwerpse Growth Hacking agency Trigger, komt ondernemers dan wegwijs maken in de wereld van Growth Hacking.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.