Nieuws Oost-Vlaanderen Groeiatelier opent Ondernemersbib

Groeiatelier opent Ondernemersbib

Groeiatelier opent Ondernemersbib

Het Gentse Groeiatelier heeft de Ondernemersbib gelanceerd. Daarmee profileert het zich verder als kenniscentrum voor ondernemers. In de bibliotheek zijn uitsluitend boeken te vinden die voor ondernemers interessant zijn. “Regelmatig jezelf herbronnen is essentieel om als ondernemer te kunnen groeien. Deze ondernemersbib wordt daar de geschikte plaats voor”, aldus Michael Boschmans van Groeiatelier.

De Ondernemersbib, die zich in het bedrijvencentrum Ajuinlei 1 bevindt, herbergt klassiekers zoals The Lean Startup en Business Model Generation. Ook boeken rond financiën en fondsen, marketing en sales, strategie, innovatie, familiebedrijven en ondernemen in het algemeen zijn er te vinden. “We organiseerden al geregeld workshops die ondernemers zowel inspireren als antwoorden bieden voor de groeiknelpunten waarmee ze vroeg of laat geconfronteerd zullen worden. Met de Ondernemersbib lanceren we een extra kennis- en inspiratiebron voor ondernemers”, zegt Michael Boschmans.

Het gamma van de bibliotheek zal continu worden uitgebreid. Als er een boek niet voorhanden is, kan dat worden aangevraagd. “We willen ondernemers aanmoedigen om, ondanks hun drukke schema, regelmatig tijd vrij te maken om hun kennis aan te scherpen en tot nieuwe inzichten te komen.” Alle klanten van Groeiatelier kunnen gratis en onbeperkt gebruikmaken van de Ondernemersbib. “Maar ook andere ondernemers zijn natuurlijk meer dan welkom. Hen vragen we om eerst een boek dat hen heeft geïnspireerd aan de Ondernemersbib te doneren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.