Nieuws Oost-Vlaanderen GS Training & Knowledge Management is 20 jaar jong en blijft groeien

GS Training & Knowledge Management is 20 jaar jong en blijft groeien

GS Training & Knowledge Management is 20 jaar jong en blijft groeien

00000000000000000000000philippelorrezHet Gentse IT-opleidingsbedrijf Global Services viert dit jaar zijn twintigste verjaardag en laat dit niet ongemerkt voorbijgaan. Zo mochten de medewerkers hun intrek nemen in nieuwe kantoren en is vorig jaar ook gekozen voor een nieuwe “look & feel” die gepaard ging met een naamverandering in GS Training & Knowledge Management.

“Die naam weerspiegelt perfect de verbreding van onze dienstverlening”, zegt general manager Philippe Lorrez (foto).  “En onze vernieuwde website geeft heel wat informatie over expertise, services en trainingen.”

Het bedrijf kan er prat op gaan ook internationaal hoge ogen te gooien. “Als IT-opleidingspartner van kleine en middelgrote ondernemingen én van  multinationals zijn e inderddad in 28 landen acief”, geeft Philippe Lorrez aan. “Onder meer voor SAP en Microsoft, maar ook voor maatsoftware. Onze duidelijke visie op kennis, tools en de eindgebruiker maken dat onze business blijft groeien.” De klantenlijst van GS Training & Knowledge Management is met namen als Arcelor, 3M en Atlas Copco behoorlijk indrukwekkend.

Op 10 en 13 mei organisert het bedrijf een e-learning event in Gent, in zijn eigen kantoren, de vroegere DOMO-site in Nederzwijnaarde. Het event loopt op die twee dagen telkens van 9u30 tot 12 uur en  is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. “We zullen dieper ingaan op kwaliteitsvolle e-learning, van idee tot werkbaar plan en toelichten hoe TTKF, dé Knowledge Management Tool (KM), daarbij kan helpen”, zegt Philippe Lorrez. “Bedrijven die volop willen inzetten op het kennisbeheer van morgen, kunnen er ongetwijfeld veel aan hebben.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.