Nieuws Oost-Vlaanderen Hampton Bays schenkt team onvergetelijke moederdag fotoshoot

Hampton Bays schenkt team onvergetelijke moederdag fotoshoot

Hampton Bays schenkt team onvergetelijke moederdag fotoshoot

NAZARETH – Vorige zomer kondigden we de revival aan van het Belgische modelabel Hampton Bays. Na een uitdagend jaar, heeft Daisy Plas een mooie actie ondernomen om haar werknemers te bedanken. Naar aanleiding van moederdag organiseerde ze een fotoshoot waarbij moeder en kind op de foto mochten. Elke medewerker van het team, dat toevallig alleen maar uit vrouwen bestaat, bracht zijn zoon, dochter of eigen moeder mee voor een uiterst gezellige namiddag samen.

In 2019 nam Daisy Plas het modelabel Hampton Bays, oorspronkelijk opgericht in 1992, over. Het tricot-merk brengt kleurrijke, comfortabele dameskleding geschikt voor elk moment van de dag. De kleding is te vinden in heel wat multibrand winkels, voornamelijk in België, maar ook enkele in Nederland en Zwitserland. “Ons team bestaat uit 5 vrouwen van verschillende leeftijden. Zo kunnen we de collectie meteen aftoetsen bij een breed doelpubliek, want we creëren enkel dingen die we zelf ook leuk vinden.”

Om haar medewerkers eens in de bloemetjes te zetten, bedacht Daisy een origineel cadeau. “Ik ben zelf jarenlang werknemer geweest en vind een goede vibe op het werk belangrijk. Met nieuwjaar geef ik altijd een klein geschenkje als bedanking. Vorig jaar was het een bon waarmee ze zelf konden kiezen wat ze deden, maar dit jaar wilde ik iets persoonlijkers geven.”

 

“Dat persoonlijk cadeau werd uiteindelijk een gezellige fotoshoot in het kader van moederdag. Daisy: “We zijn bijna allemaal moeders en wat is er mooier een een foto met je zoon of dochter? Zelf ben ik met mijn zoon op de foto gegaan en één van onze collega’s bracht haar moeder mee naar de fotoshoot. Bovendien vroeg ik iedereen om het lievelingsgerecht van zijn dochter of moeder klaar te maken. De fotografe zorgde voor de juiste vibe en bracht ons meteen aan het lachen. Het resultaat was een heerlijke namiddag met zelfgemaakte taarten en tapa’s en enkel stralende gezichten op de foto’s. Achteraf kreeg iedereen een uitvergroot exemplaar van zijn favoriete foto mee naar huis.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sint-Martens-Latem
Sint-Martens-Latem

Latemse teddybeer voor Rolls-Royce

SINT-MARTENS-LATEM - Vorig weekend vierde het luxe automerk Rolls-Royce zijn 115 jarig bestaan. Naar aanleiding daarvan contacteerden ze het Latemse… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.