Nieuws Oost-Vlaanderen Handtassenontwerpster verkoopt unieke producten nu wereldwijd

Handtassenontwerpster verkoopt unieke producten nu wereldwijd

Handtassenontwerpster verkoopt unieke producten nu wereldwijd

zzzzzzzzzzzzzpaarlSinds mei 2015 zijn de unieke zelfgemaakte handtassen van ontwerpster Pearl-Lisa De Buck in Gent te koop in de shop PAARL die ze deelt met textielontwerpster Els Jacobs en die niet toevallig gevestigd is in het historische hart van de vroegere Gentse leerlooinijverheid aan de hoek van de Huidevetterskaai.

Pearl-Lisa De Buck, kreeg creativiteit en ondernemerschap met de paplepel mee van haar vader Siegfried en moeder Hermine De Groeve die respectievelijk naam maakten als juwelenontwerper en galeriehoudster.

Ze geeft in haar shop persoonlijk en gepassioneerd advies over haar handtassenlabel “Paarl” dat uitblinkt in vernieuwingskracht en verrassende vormtaal.  “Door onconventionele materialen zoals rubber en koebont te gebruiken in een productieproces dat ik zelf heb ontwikkeld, is elke tas een uniek stuk”, zegt de onderneemster.

Nu heeft ze beslist om al haar tassen, zoals de recente Pholiobag, die ook te gebruiken is als documenten- en aktetas en dus ook geschikt is voor mannen, voortaan ook online te verkopen, zodat geïnteresseerden uit de hele wereld kunnen bestellen.

“De website is echter meer dan een digitale winkel”, geeft ze nog aan. “Het is ook een verlengstuk van de fysieke winkel en vooral een inspiratiebron. Zo zijn alle online te koop aangeboden handtassen enige en unieke exemplaren die je ook in de winkel vindt. Er bestaat dus maar één exclusieve versie van. Als die handtas in de winkel wordt gekocht verdwijnt die van de site, als ze online wordt gekocht, verdwijnt ze uit de winkel.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.