Nieuws Oost-Vlaanderen Happy Humans lanceert Welzijnsscan: kom te weten hoe het écht met je medewerkers gaat!

Happy Humans lanceert Welzijnsscan: kom te weten hoe het écht met je medewerkers gaat!

Happy Humans lanceert Welzijnsscan: kom te weten hoe het écht met je medewerkers gaat!

GENT – Kan je werkgeversgeluk en werknemersgeluk met elkaar combineren? Bij Happy Humans antwoorden ze alvast luidkeels ‘ja’. Het Gentse HR-consultancy bureau is ervan overtuigd dat samenwerken werkt, zelfs vanuit de meest uiteenlopende belangenposities. Samen met werkgevers en werknemers gaan ze op zoek naar de ultieme sleutel tot gedeeld werkgeluk. Hun nieuwste wapen in deze strijd is de Welzijnsscan. Op een wetenschappelijk onderbouwde manier bevragen ze hoe het met je medewerkers gaat om daarna een krachtig, impactvol actieplan te bouwen.

“De Welzijnsscan is een gebruiksvriendelijke, wetenschappelijk onderbouwde bevraging die op korte tijd aanduidt hoe het écht met je medewerkers gaat. Het stelt je in staat om daadkrachtige acties te ondernemen met impact voor de medewerkers én de organisatie”, legt Elke Haemelynck, zaakvoerster van Happy Humans uit. “Wanneer je er als werkgever in slaagt om je passie over te brengen in een interne werkbeleving die passend is voor je personeel, kan je je team langer bij elkaar houden. Meer gemotiveerde en productievere medewekers? Minder personeelsverloop, lager absenteïsmecijfer? Of de juiste mensen op de juiste plek samenbrengen én laten samenblijven, daar wordt de hele werkvloer toch happy van? Dankzij onze Welzijnsscan kunnen we de pijnpunten binnen organisaties opsporen en met gerichte acties deze aanpakken.”

Abetec Architecten & Ingenieurs uit Zele doorliep recent een traject bij happy Humans. Roseline Van Damme getuigt: “Happy Humans weet perfect de communicatieve balans te vinden tussen bedrijfsleiders en medewerkers! Na een grondig gesprek over wie we zijn, maar ook waar we naartoe willen, wist Elke perfect hoe ze de gesprekken met ons team moest organiseren. Maar liefst 70 mensen heeft Happy Humans geïnterviewd in 1-op-1 gesprekken. Na alle gesprekken, kregen wij als zaakvoerder ons rapport. Niet zomaar een cijfer waar je eigenlijk niets mee weet, maar echt een doelgericht actieplan. Geheel anoniem, want zo wouden we het ook. Wie wat zegt, is niet de focus. Wel wat er gezegd is en waar we aan kunnen werken. Geen opsomming van feiten, wel een plan. Dit met zowel quick wins, die we binnen de 2 weken allemaal hebben uitgevoerd, als met lange termijn plannen.”

 

Omdat 1-op-1 gesprekken bij de bedrijven in deze tijden niet zo vanzelfsprekend zijn, lanceert Happy Humans nu de Welzijnsscan. Een online tool waarmee op een snelle, gebruiksvriendelijke manier hetzelfde resultaat bereikt kan worden. “In tijden van afstand, verbinden we door bevraging”, zegt Elke Haemelynck. “Bedrijven die interesse hebben kunnen vrijblijvend contact opnemen met ons via www.happyhumans.be/nl/welzijnsscan. De welzijnsscan kan bovendien gesubsidieerd worden voor alle Vlaamse bedrijven met de werkbaarheidscheque, waardoor je 60% terugbetaald krijgt.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.