Nieuws Oost-Vlaanderen Have A Roll opent pop-up store in Gent

Have A Roll opent pop-up store in Gent

Have A Roll opent pop-up store in Gent

GENT – Oost-Vlaanderen krijgt er een hotspot voor zoetekauwen bij, want de populaire vegan kaneelrolletjes van Have A Roll komen naar Gent! De hippe horecazaak uit Antwerpen opent van midden december tot eind mei een pop-up winkel in de Gentse Kouterdreef.

Na de start van Have A Roll in de zomer van 2020 in de keuken van bezieler Dennis van Peel, stonden heel wat Antwerpenaren voor zijn deur om de heerlijke vegan kaneelrolletjes af te halen. De opening van de eerste shop in februari 2021 trok dan ook heel wat hongerige fans van over het hele land naar Antwerpen. Die stonden vaak in de rij om nog een kaneelrolletje te bemachtigen voor ze uitverkocht waren.

 

Geweldig nieuws dus voor de duizenden Instagram- en TikTokfans, want die kunnen binnenkort ook afzakken naar studentenstad Gent. De gloednieuwe pop-upstore opent midden december de deuren en blijft nog zeker geopend tot eind mei. In het aanbod van Have A Roll Gent vind je alle klassiekers die je al kent uit Antwerpen, alsook twee maandelijkse specials, warme en koude drankjes.

De cinnamon rolls worden bereid met plantaardige ingrediënten. Geen zuivel, geen eieren, 100% vegan. Naast de klassieke cinnamon roll, zijn er nog heel wat andere variaties beschikbaar, voor elk wat wils.

De exacte openingsdatum zal binnenkort worden aangekondigd op de Instagrampagina van Have A Roll. Fans kunnen wel het adres al aankruisen: Kouterdreef 3-5 in Gent. De shop zal geopend zijn van woensdag t.e.m. zaterdag (11u-17u) en ook elke eerste zondag van de maand.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.