foto Fixico

Het ‘Beste Carrosseriebedrijf 2021’ ligt in het Waasland

ZWIJNDRECHT - Cryns Carrosserie Center Waasland is gekroond tot het Beste Carroseriebedrijf 2021 door de leasingmaatschappij Arval. Op basis van de feedback van zowel bestuurders als de specialisten bij Arval behaalde de vestiging van Cryns in Zwijndrecht de hoogste score, goed voor een gouden medaille binnen de categorie. "En dat is heel fijn, want we zijn de kleinste vestiging van de groep", zegt medewerker Amber Van Gool.

Kwaliteit, hersteltijd en klantenservice, dat waren de criteria voor Arval bij de uitreiking van de prijs. Cryns Carrosserie in Zwijndrecht maakt deel uit van een Cryns Groep dat 11 vestigingen telt. De vestiging in Eke (Nazareth) is tot nu toe de enige vestiging in de provincie Oost-Vlaanderen.

Klein, maar...

"De afgelopen twee jaar was het telkens de site in Mortsel die in de prijzen viel", vertelt Amber. Zij is de enige bediende in de Wase vestiging, die daarnaast slechts zeven andere medewerkers tewerkstelt. "Vorig jaar werkte ik ook mee aan de uitbouw van onze nieuwste vestigingen in Hasselt en Etterbeek. Voor dit jaar staan er ook nog enkele op de planning."

Ook CEO Johan Van Deursen is blij met de erkenning. “We zijn enorm vereerd. Het is een mooie bekroning voor het fantastisch geleverde werk van het team in Zwijndrecht."