Nieuws Oost-Vlaanderen Het Snelste Bedrijf ruilt Kruishoutem in voor Oudenaarde

Het Snelste Bedrijf ruilt Kruishoutem in voor Oudenaarde

Het Snelste Bedrijf ruilt Kruishoutem in voor Oudenaarde

Op 10 juni organiseert het Gentse The Sherwood Kompanie voor de vierde keer Het Snelste Bedrijf, een wielerwedstrijd voor bedrijven. Deze keer vindt de teambuildingactiviteit echter niet in Kruishoutem plaats, zoals dat de voorbije edities het geval was. De deelnemende teams zullen binnen enkele maanden rondjes kunnen afleggen in het hart van de Vlaamse Ardennen, in Oudenaarde.

Drie jaar lang streek Het Snelste Bedrijf neer in Kruishoutem, waar met plezier gefietst en gezweet werd. Nu verhuist de organisatie naar Oudenaarde. “De opportuniteit om onze ploegentijdrit nu in het wielerhart van de Vlaamse Ardennen te rijden, mochten we niet laten liggen”, zegt Sam Paret van The Sherwood Kompanie. Daarvoor wordt samengewerkt met de stad Oudenaarde en het Centrum Ronde Van Vlaanderen. De Johan Museeuw Cycling Academy blijft evenwel partner van de wielerwedstrijd. Zoals ieder jaar gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel, waaronder BiJeVa vzw uit Lede en Vanakam vzw uit Gent.

Maximaal 50 bedrijven met elk vijf renners halen op 10 juni weer alles uit de kan voor de titel van Het Snelste Bedrijf. De ploegentijdrit strekt zich uit over 25 kilometer. Renners en supporters kunnen tussendoor deelnemen aan tal van randactiviteiten in het wielerdorp. “Elk team krijgt als voorbereiding bovendien een workshop tijdrijden voor ploegen, zodat ze zich optimaal kunnen voorbereiden”, klinkt het bij de organisatie. Geïnteresseerde teams kunnen zich nog steeds inschrijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.