Nieuws Oost-Vlaanderen Het Talenhuis wordt heydays”

Het Talenhuis wordt heydays”

Het Talenhuis wordt heydays”

schermafbeelding_2016-08-29_om_20_38_21Wat zes jaar geleden de perfecte naam leek, is dat vandaag niet meer. Het Talenhuis uit Deinze biedt immers meer dan vertalingen en taaltrainingen. De afgelopen twee jaar gingen de individuele coachings voor leidinggevenden en teamtrainingen een steeds belangrijkere rol spelen zodat onze naam niet langer de volledige lading dekte.

We zijn niet over een nacht ijs gegaan. We hebben echt alle voor en tegens tegen elkaar afgewogen en hebben ons oor te luister gelegd bij externen. Na veel wikken en wegen hebben we de knoop doorgehakt. Onze naam bleek onze bottleneck en zette zo een rem op een verdere groei. Een naamsverandering drong zich dus op,” zegt oprichtster en zaakvoerster Elke Van Parys. “Zes jaar lang hebben we met z’n allen met hart en ziel gewerkt, zowel aan als in Het Talenhuis. De naam loslaten op het moment dat we de vruchten beginnen te plukken van het harde werk, was geen evidente beslissing.”

Het vinden van een nieuwe naam die de goedkeuring wegdroeg van de drie zaakvoerders – naast Elke van Parys zijn dat Sofie Bekaert en Koert Rogiers – was geen makkelijke opdracht.

“Er zijn heel wat namen de revue gepasseerd, tot Koert Rogiers met de naam heydays” op de proppen kwam. We waren meteen alle drie enthousiast,” gaat Elke Van Parys verder. De naam vinden we niet alleen goed klinken, er gaat ook een positieve betekenis achter schuil.”

“heydays” betekent zoveel als de periode in jouw leven waarop je het meest succes kent. Het zijn de dagen in jouw leven waarop je op je best bent. Dat vat meteen ook mooi de missie van heydays” samen. We willen onze klanten – bedrijven en ondernemers – helpen naar en in hun heydays.”

heydays” bestaat uit drie units. Elk van de units wordt geleid door een van de zaakvoerders Elke Van Parys (groeitrajecten), Sofie Bekaert (taaltrainingen) en Koert Rogiers (vertalingen). Heydays” werkt zowel intern als voor de uitvoering van de vertalingen en trainingen samen met een vaste ploeg zelfstandige partners.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.