Nieuws Oost-Vlaanderen Highway2Freelance begeleidt je van werknemer tot succesvolle freelance IT consultant

Highway2Freelance begeleidt je van werknemer tot succesvolle freelance IT consultant

Highway2Freelance begeleidt je van werknemer tot succesvolle freelance IT consultant

ZULTE – Hoe gelukkig ben jij op je werk? Frustreren die verplichtingen waar je zelf niet achter staat je ook zo? Ondervind je als werknemer een gebrek aan vrijheid? En haal jij nog voldoening uit je werk? Je verloning is als werknemer IT-consultant waarschijnlijk niet slecht. Wist je dat het nog een stuk beter kan? Helaas heb je vaak zelf geen zicht op hoe je deze ongelukkige werksituatie kan omplooien. Het Oost-Vlaamse Highway2Freelance wil er voor deze mensen zijn en hen begeleiden naar een leven als freelance IT consultant.

Tom Serroels, oprichter van Highway2Freelance, werkte 13 jaar geleden als SAP consultant, maar dan als werknemer. Daar waren meerdere aspecten waar hij zich meer en meer aan stoorde. Het was voor Tom helemaal niet evident om zich los te breken uit die rol en zelfstandig SAP consultant te worden. “Ik kom niet uit een familie van ondernemers en ik ben van nature zeer risico avers”, vertelt hij. Tom maakte grondig zijn huiswerk, heeft al zijn moed bijeengeraapt en tóch beslist om zelfstandig SAP consultant te worden. “Dat was voor mij een enorme sprong in het diepe, maar het is nog steeds één van de beste beslissingen die ik ooit nam”, aldus Tom.

Ondertussen is hij al 13 jaar succesvol aan de slag als freelance SAP consultant. “Mijn leven is enorm veranderd… in positieve zin”, zegt Tom. “Non-stop boeiende opdrachten, meer vrijheid, meer voldoening, een pak meer verdienen… Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo.”

Highway2Freelance

Tom wilde dit alles niet alleen voor zichzelf houden, maar zijn kennis doorgeven aan anderen. Daarom richtte hij Highway2Freelance op. “Ik coach mensen die dezelfde stap willen nemen en begeleid hen doorheen het hele proces.”

Het Highway2Freelance coaching traject bevat àlle kennis en vaardigheden die Tom in de voorbije 13 jaar ontwikkeld heeft om succesvol zelfstandige te zijn. Samen loopt hij met de deelnemers door concrete stappenplannen en bewezen strategieën. Tijdens een 3-daagse Live Bootcamp krijg je in kleine groep alle kennis en inzichten aangereikt om succesvol als freelance IT consultant te starten. Bovendien krijg je tijdens jouw 3 maanden voorbereidingsfase en tijdens jouw eerste jaar als freelancer toegang tot het Highway2Freelance Platform en de Highway2Freelance Community. Op die manier stoomt de H2F Bootcamp je op een aangename en snelle manier klaar om ook succesvol te zijn als freelance IT consultant.

Wie interesse heeft kan nog instappen bij het volgende Bootcamp traject. Dit gaat al van start in de week van 20 september! Meer informatie vind je op www.highway2freelance.com.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Nazareth, Sint-Denijs-Westrem
Nazareth

Lokale collega’s worden zusterbedrijven

SINT-DENIJS-WESTREM/NAZARETH - Lokale spelers ondergaan een symbiose: consultancybedrijven AMNorman uit Sint-Denijs-Westrem en Quality Coaching uit Nazareth bieden klanten in de… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.