Nieuws Oost-Vlaanderen Hoarderlife opent winkel in Gent en stelt Werkhuis open voor publiek

Hoarderlife opent winkel in Gent en stelt Werkhuis open voor publiek

Hoarderlife opent winkel in Gent en stelt Werkhuis open voor publiek

GENT – Sinds kort is Gent een nieuwe interieurwinkel rijker: Hoarderlife. Gestart als webshop voor vintage en tweedehands interieur, openden ze onlangs hun eerste echte fysieke winkel aan de stadsring in de Gentse wijk het Rabot. Met een eclectische mengeling en persoonlijke selectie van spullen, bieden ze voor elke interieur liefhebber wel wat wils.

Gestart vanuit een persoonlijke obsessie voor het vergaren van interieurobjecten op markten en brocantes, startten de twee zaakvoerders Justine en Theo een webshop www.hoarderlife.be. Maar ze zijn niet alleen met hun verzamelwoede. ‘Tweedehands en vintage interieur zit in de lift”, volgens de uitbaters. Dat merken ze ook bij anderen. “Mensen kopen alsmaar bewuster en zijn meer op zoek naar duurzaamheid, en dat ook zo in hun interieur”, aldus Justine.

Daar speelt de webshop en winkel Hoarderlife dus verder op in met interieurstuks gaande van meubels tot serviezen en vazen. En dat voor een ieders budget.

Premium pre-owned interior webshop en winkel

Dat het voor Justine en Theo een obsessie is om spullen te vergaren, bewijst ook de grote stock van Hoarderlife. Om die enorme stock aan interieurspullen te herbergen, beschikken de twee over een echt ‘Werkhuis’.

“We kochten beide panden aan van Cama Decor, een keukenbouwer die er hun atelier hadden gevestigd. Na een grondige verbouwing is het Werkhuis af en kunnen wij het gebruiken om onze stock te herbergen, maar ook om evenementen zoals onze Stocksale te organiseren of de ruimte aan te bieden voor dagverhuur.”

Het duo stelt nu exclusief de deuren van dit Werkhuis aan de Gasmeterlaan 81 open tijdens het weekend van 9 en 10 oktober om hun Stocksale te organiseren.

Daarbij zal een groot deel van hun stock aan interessante prijzen worden aangeboden. Maar het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om gewoon eens een kijkje te nemen naar wat ze gemaakt hebben van die verborgen parel in de binnenstad.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.