Nieuws Oost-Vlaanderen Hoaxland ontwerpt animatieserie voor Posi & Friends

Hoaxland ontwerpt animatieserie voor Posi & Friends

Hoaxland ontwerpt animatieserie voor Posi & Friends

Posi & Friends lanceert een oproep naar ondernemers en netwerkorganisaties in heel Oost-Vlaanderen om zich maatschappelijk, en in het bijzonder voor kinderen, te engageren. Dat engagement kunnen ze verwezenlijken door een basisschool in hun eigen buurt een theaterworkshop van Posi & Friends te schenken. Dat is een maatschappelijk totaalproject dat kinderen tussen 6 en 10 jaar via theater, muziek en een animatieserie inzichten in hun persoonlijkheidsontwikkeling geeft.

Posi & Friends wil de kinderen de juiste tools aanreiken om op een bewuste manier hun buikgevoel te gebruiken. Volwassenen van vandaag hebben nooit geleerd om met dat buikgevoel bewust om te gaan en maken daarom vaak te emotionele of rationele beslissingen. Posi & Friends leert kinderen kijken naar hun hoofd, hart en buikgevoel en laat hen probleemoplossend denken. “Beslissen met inzicht en je buikgevoel volgen is sterk en maakt gelukkig. Wie goed in zijn vel zit, gunt een ander zijn geluk. Dat vormt een belangrijke basis om uit te groeien tot gelukkigere en stabiele volwassenen”, klinkt het.

Een eigen lied met bijpassende boodschap en een animatieserie zorgen voor de creatieve invulling van het project. De serie, ontworpen door animatiestudio Hoaxland uit Oudenaarde, focust zich op de achterliggende methodes van het maatschappelijke project op maat van de kinderen, ouders en leerkrachten. Ook theater zit in het project vervat. Theatergroep O’Kontreir verzorgt daarbij de podiumkunsten. De reacties vanuit het onderwijs zijn zeer lovend. Wie de theaterworkshop reeds mocht bijwonen geeft het project een zeer hoog waarderingscijfer.

Het is voor deze interactieve theaterworkshop dat Posi & Friends een oproep doet naar Oost-Vlaamse ondernemers en netwerkorganisaties. Zij promoten deze workshop als een ideaal geschenk voor een basisschool uit uw eigen omgeving. Meer informatie is via deze link te vinden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.