Nieuws Oost-Vlaanderen Hof van Cleve opnieuw in top 100 van 's werelds beste restaurants

Hof van Cleve opnieuw in top 100 van 's werelds beste restaurants

Hof van Cleve opnieuw in top 100 van 's werelds beste restaurants

hof%20van%20cleveOp maandag  1 juni vindt hét event plaats waar alle foodies, chefs en culinaire journalisten jaarlijks voor naar het puntje van hun stoel schuiven. The World’s 50 Best Restaurants 2015, sponsored by S.Pellegrino & Acqua Panna, beloont elk jaar de crème de la crème van de gastronomische top.

Restaurant Magazine gaf eerder al een voorproefje door de namen bekend te maken van de restaurants die in de top 100 plaatsen 51 tot 100 bezetten. Voor België is het opvallend dat Hof Van Cleve van Peter Goossens uit Kruishoutem opnieuw enkele plaatsen naar beneden gaat: van de 45ste naar de 54ste plaats.  Hertog Jan van Gert De Mangeleer uit Brugge stijgt dan weer naar plaats 53.

Na een ceremonie in Londen, zal op 1 juni rond 22u45 bekend zijn of het beste restaurant ter wereld nog altijd het Deense Noma is en of er eventueel nog andere Belgische restaurants de top 50 halen. Zal het Deense restaurant Noma opnieuw de eerste plaats wegkapen, of staat er een nieuwe opvolger klaar? Liefhebbers van culinaire hoogstandjes kunnen alles live volgen via www.finedininglovers.com.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.