Nieuws Oost-Vlaanderen Hollebeekhoeve schaart zich achter lokale volleybalploeg

Hollebeekhoeve schaart zich achter lokale volleybalploeg

Hollebeekhoeve schaart zich achter lokale volleybalploeg

KRUIBEKE – De Oost-Vlaamse zuivelproducent Hollebeekhoeve gaat een partnership aan met BVMV Volley Noorderkempen. Dit seizoen nog als hoofdsponsor, vanaf volgend seizoen geeft ze ook haar naam aan de club die dan als ‘Hollebeekhoeve Volley Noorderkempen’ door het leven zal gaan.

De afgelopen jaren bouwde de Hollebeekhoeve uit Kruibeke het bedrijf op een duurzame manier uit tot een toonaangevende bereider van dagverse zuivelproducten. Op dezelfde manier wil ze de samenwerking met BVMV Volley Noorderkempen vormgeven: duurzaam, enthousiast, met veel samenhang en op een financieel gezonde manier.

François Apers van de Hollebeekhoeve: “We zijn blij dat we de komende jaren met BVMV Volley aan de slag kunnen gaan omdat de club dezelfde waarden als de Hollebeekhoeve uitdraagt. Op lange termijn en duurzaam werken, aandacht voor ieders talent en steeds streven naar het hoogst haalbare niveau. En dit alles op een sportief en financieel gezonde manier.”

De lat ligt hoog

De Hollebeekhoeve is een vernieuwend bedrijf met eigen melkvee dat werkt volgens het korte keten-principe: de melk vloeit recht van de stal naar de fabriek waardoor alles binnen de 24u. verwerkt wordt. Verder wordt alle water gezuiverd en maakt ze groene stroom van wat de koeien naast de melk zoal produceren.

Ivan Vermeiren, voorzitter van BVMV Volley Noorderkempen: “Net zoals de Hollebeekhoeve leggen wij ook de lat zeer hoog. Dankzij de samenwerking met de Hollebeekhoeve zullen we de komende jaren kunnen blijven investeren in onze jeugd én senioren. Nog meer ondersteuning van de spelers, een betere opvolging van en opleiding voor onze trainers en een goed uitgeruste technische staf zijn daar enkele voorbeelden van. Op deze manier kunnen we net zoals de Hollebeekhoeve onze club en werking uitbouwen tot een sterk merk!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.