Nieuws Oost-Vlaanderen House & Home: nieuw jaarboek rond bouwen en interieur

House & Home: nieuw jaarboek rond bouwen en interieur

House & Home: nieuw jaarboek rond bouwen en interieur

hhnaamloosDat nog altijd veel mensen bij bouw- of verbouwprojecten samenwerken met leveranciers over wie ze uiteindelijk niet tevreden zijn, zette Thibault Martens aan het denken. Na een rondvraag bij collega’s uit de sector besliste hij eind vorig jaar om via de firma MDC uit Astene een nieuw medium op de markt te brengen met een overzicht van regionale ondernemers die  actief zijn in diverse domeinen die te maken hebben met bouw- en verbouwprojecten en interieurinrichting.

“House & Home wordt een bouwboek van 200 pagina’s dat bus aan bus verspreid zal worden”, zegt Martens. “We maken twee edities: één voor Sint-Martens-Latem en één voor Waregem. Ook op de website zullen de boeken geraadpleegd kunnen worden. Het is de bedoeling om enerzijds zo de consumenten te helpen om te kunnen kiezen voor een regionale leverancier en anderzijds natuurlijk om de diverse ondernemers de kans te bieden om hun producten en diensten bekend te maken bij potentiële afnemers.”

In elk jaarboek zullen vijftig deelsectoren aan bod komen. Met andere woorden: elke specialisatie, gaande van tuinaannemers tot schrijnwerkers,  krijgt een ruimte van vier bladzijden.

“De gecontacteerde ondernemers hebben zich van de start van de advertentieverkoop alvast enthousiast getoond”, zegt Thibault Martnes nog. “We zijn ervan overtuigd dat House & Home beantwoordt aan een noodzaak en voor veel bedrijven een sterk duwtje in de rug kan betekenen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.