Nieuws Oost-Vlaanderen House of Weddings gelauwerd om enorme groeipotentieel

House of Weddings gelauwerd om enorme groeipotentieel

House of Weddings gelauwerd om enorme groeipotentieel

Iris Decreus mag zich winnaar van een Bryo Award 2017 noemen. Met haar onderneming House of Weddings uit Gent kroonde ze zich de betere in de categorie Bryo Flanders Future, een award voor projecten met een groot groeipotentieel. “Deze erkenning sterkt ons in onze visie. De titel van Flanders Future zet een positieve druk op onze schouders. Nu moeten we keihard inzetten op verdere groei, en een House of Weddings 2.0 aanpak neerzetten. De award geeft ons alvast een enorme boost om ermee aan de slag te gaan”, zegt Iris Decreus.

HouseofWeddings.com ontstond begin 2016 als een online huwelijksplatform dat de beste en meest betrouwbare Belgische huwelijksleveranciers verenigt onder een kwaliteitslabel. “House of Weddings wil verloofde koppels het wedding plannen makkelijk maken. Wij voorzien een duidelijk stappenplan voor zij die zonder wedding planner aan de slag gaan, en linken elke stap aan ons adressenboek van topleveranciers. We houden vinger aan de pols met alle trends, en zorgen voor inspirerende artikels met tips en tricks voor elke bruid en bruidegom in spe”, aldus Iris Decreus. Daarnaast ijvert House of Weddings ervoor om de huwelijksmarkt te professionaliseren en consolideren.

Het Gentse Happy Kiddo van Sophie Devolder was eveneens genomineerd voor een award in de categorie Bryo Creative Highlight, maar sleepte geen prijs in de wacht. Michiel De Backer van Ark-Shelter uit het West-Vlaamse Lichtervelde kwam in die categorie als winnaar uit de bus. Die award is weggelegd voor projecten die uitblinken in originaliteit en creativiteit. In de categorie Bryo Rookie, voor recente starters die veelbelovend en pijlsnel uit de startblokken schoten, won het Mechelse Soulmade van Sander De Roeck.

Bryo, een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel en het Agentschap Innoveren & Ondernemen, staat voor Bright & Young. Het is een netwerk van jonge, gedreven mensen die goesting hebben om hun idee in de praktijk om te zetten. Als lid van Bryo worden ondernemingen gedurende drie jaar bij alle uitdagingen, problemen en beslissingen begeleid. Dat gebeurt zowel voor, tijdens als kort na de opstart of overname van een eigen zaak. Met de Bryo Awards worden jaarlijks uitzonderlijke startersprojecten in de kijker.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.