Nieuws Oost-Vlaanderen HR-speler Hallelujah krijgt forse kapitaalinjectie en richt Raad van Bestuur op

HR-speler Hallelujah krijgt forse kapitaalinjectie en richt Raad van Bestuur op

HR-speler Hallelujah krijgt forse kapitaalinjectie en richt Raad van Bestuur op

GENT – Nu bedrijven opnieuw voor tal van uitdagingen staan – denk maar aan bijna fulltime telewerk en een stijging van langdurig zieken – is het vaak zoeken hoe zowel de moraal bij werknemers, als bedrijfsresultaten hoog te houden. Gelukkig weet Hallelujah hier raad mee: het Gentse bedrijf helpt organisaties om zich verder te ontwikkelen tot succesvolle, gelukkige werkplekken. Vandaag kondigt Hallelujah de oprichting van een sterke Raad van Bestuur aan, waarmee het zijn ambitie om een nog sterkere speler te worden binnen de wereld van HR en Wellbeing in de verf zet en vooruitblikt op de toekomst van happiness at work.

Hallelujah zag in 2017 het daglicht toen de start-up werd opgericht door Dieter De Vos. De afgelopen vier jaar breidde het bedrijf zijn klantenportfolio steeds verder uit en ondertussen wonnen de medewerkers van Hallelujah reeds het vertrouwen van tal van nationale én internationale klanten zoals AB InBev, SD Worx en Lidl. Deze bedrijven bevestigen hiermee alvast hun geloof in de – op het eerste gezicht paradoxale – tagline van Hallelujah: Serious Happiness.

Want het bedrijf neemt geluk op de werkvloer serieus. Hun inzichten en methoden zijn wetenschappelijk onderbouwd en op data gebaseerd en ondersteunen een duurzame ontwikkeling in plaats van éénmalige initiatieven die het werkgeluk slechts heel kort opkrikken. Dit is cruciaal voor organisaties omdat investeren in meer geluk op de werkvloer niet alleen resulteert in gelukkigere werknemers, maar ook in betere bedrijfsresultaten en groei.

Om deze boodschap verder te verspreiden en versterken, stelt Hallelujah nu een Raad van Bestuur aan die zal bestaan uit vijf experten met samen tonnen ervaring in de bedrijfswereld.

Volgende stap

Dieter De Vos, oprichter en zaakvoerder van Hallelujah is alvast enthousiast over deze nieuwe stap: “De aanstelling van een Raad van Bestuur staat voor de volgende stap in het fantastische parcours dat we met Hallelujah al afgelegd hebben met als missie het werkgeluk bij alle bedrijven wereldwijd significant te verhogen. De Raad zal dienen als klankbord, zal strategisch nadenken over onze rol als HR & Wellbeing speler en zal bijdragen aan de verdere uitbouw van ons netwerk.”

Het team van Hallelujah is duidelijk klaar voor de toekomst, want vorig boekjaar verdubbelden zij maar liefst hun omzet van vorig jaar en wierven ze verschillende nieuwe enthousiaste medewerkers aan die enthousiast zijn om Hallelujah verder mee uit te bouwen.

Injectie van kennis en kapitaal

De kersverse Raad van Bestuur van Hallelujah zal bestaan uit Dieter De Vos, Inge Wiame, Matthijs Keerseblick, Didier Vanden Broucke en Thomas Van Overbeke.

Didier Vanden Broucke is Managing Director bij EEG GROUP en heeft een uitgebreide expertise in het opzetten van organisaties en structuren. Hij zal de voorzittersrol van de Raad van Bestuur op zich nemen. Inge Wiame is Strategic Wellbeing Consultant en heeft heel wat ervaring in het ondersteunen en uitbouwen van welzijnsprojecten bij grote bedrijven.

Matthijs Keerseblick, Sales, Marketing en Communicatie Director bij Matexi zal dankzij zijn ervaring als board member bij de Nationale Loterij heel wat interessante inzichten kunnen bieden als bestuurslid bij Hallelujah. Thomas Van Overbeke, ten slotte, is ondernemer in hart en nieren en richtte reeds verschillende bedrijven op, waaronder Outspot. Hij werd gevonden door het onafhankelijk corporate finance kantoor VDP dat Hallelujah bijstond in dit traject.

De nieuwe Raad van Bestuur zorgt bovendien niet enkel voor een injectie aan kennis, maar ook aan kapitaal. De bestuursleden en nieuwe aandeelhouders bevestigen zo het vertrouwen in het ijzersterke aanbod, team en de toekomstvisie van Hallelujah. De aanstelling van deze Raad van Bestuur en de kapitaalverhoging zorgt voor verdere professionalisering en stelt Hallelujah mee in staat hun ambitieuze plannen te realiseren. En die zijn er zeker: Hallelujah wil tegen 2025 namelijk vijf miljoen Shots of Happiness afvuren bij 5.000 bedrijven in de Benelux.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.