Nieuws Oost-Vlaanderen Huur eens een feestjurk: Closet in the cloud opent pop-up in Gent

Huur eens een feestjurk: Closet in the cloud opent pop-up in Gent

Huur eens een feestjurk: Closet in the cloud opent pop-up in Gent

GENT – Heb jij geen zin om (te) veel geld uit te geven aan een feestjurk die daarna in de vergeethoek van je kast belandt? Dan huur je vanaf nu gewoon je outfit! Kledingverhuurbedrijf Closet in the Cloud heeft nog tot het einde van dit jaar een pop-up in shoppingcenter Gent Zuid. “Zo kunnen vrouwen stralen in een mooie en betaalbare outfit én ondertussen bijdragen aan een betere planeet.”

Closet in the Cloud wil met zijn unieke concept de Belgische retailmarkt klaarmaken voor een nieuwe manier van winkelen. “We geven vrouwen de kans om luxe-/designerkledij voor al hun speciale gelegenheden te huren”, klinkt het bij founders Yasmine Mili en Iza Marquenie. “Denk maar aan trouwfeesten, verjaardagsfeesten maar ook netwerkevenementen of seminaries. Daarbij komt dat we door het huurmodel de mode afvalberg verkleinen.”

Overgewaaid uit Amerika

In Amerika en Europa zijn luxeretailers en kledingverhuurbedrijven als Rent the Runway, Panoply City en Spinning closet al bekende fenomenen. In België staat dit concept nog in de kinderschoenen. Closet in the cloud biedt een enorme kledingkast waarin kwaliteit, stijl en hergebruik centraal staan. Vrouwen kunnen hun outfit passen en reserveren in de pop-up shop in het Shoppingcenter Gent Zuid of bestellen via de website www.closetinthecloud.be.

Huurprijzen variëren tussen €45 en €150. Voor deze prijs is de droogkuis, levering én ophaling inbegrepen. Kom je de outfit ophalen in de winkel? Dan krijg je €8 korting. Op de website zie je ook hoeveel de jurk normaal kost. Zo weet je meteen hoeveel je uitspaart door te huren.

Bij Closet in the Cloud vind je merken als A.F Vandevorst, Julia June, Ba&sh, MaxMara, Nathalie Vleeschouwer, Marie Méro, Elisabetta Franchi en Marni. De pop-up op de tweede verdieping van het shoppingcenter Gent Zuid loopt nog tot 31/12 en is elke dag open van 10u tot 19u, behalve op woensdag en zondag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.