Nieuws Oost-Vlaanderen Incubator The Birdhouse verlengt applicatieperiode tot 22 april

Incubator The Birdhouse verlengt applicatieperiode tot 22 april

Incubator The Birdhouse verlengt applicatieperiode tot 22 april

000000000thebirdhDe jonge ondernemers Evelien De Bruyne, Magali Renard en Jan-Willem Callebaut blijven van zich laten spreken. Eerst zetten ze met  Aerey een community voor en door ondernemers op, die vooral via strak geregisseerde events jonge en ervaren ondernemers in contact brengt. In maart gingen ze daarnaast dan vanuit Gent van start met de incubator The Birdhouse.

Samen met vijftien mentoren – het gaat om ervaren ondernemers als Bart De Waele (Wijs), Dimitri Verhoye (Smart A’dvice) en Harry Demey (LDV United) –  gaat de incubator van Aerey in de eerste selectieprocedure op zoek naar vijf beloftevolle startups met een innovatief en schaalbaar idee. Daarbij kijkt het verder dan enkel de techindustrie. “Wij zijn op zoek naar echte ondernemers die een juist idee aan de juiste mentaliteit koppelen.”, zegt Jan-Willem Callebaut van The Birdhouse. “Essentieel is dat de starters naast een degelijk businessplan vooral ook over de juiste ondernemersmentaliteit beschikken om van hun startup een goed draaiende onderneming te maken. Onze mentoren, die allemaal ook hebben geïnvesteerd in The Birdhouse, zullen de selectie maken.” The Birdhouse laat nu weten dat de applicatieronde die in maart is gestart, met één week wordt verlengd tot 22 april. De geselecteerde startups krijgen via de incubator en de samenwerking met de topmentoren in ieder geval heel wat rugwind aangeboden voor een echte vliegende start.

Meer informatie via: http://thebirdhouse.aerey.be/praktisch

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.