Nieuws Oost-Vlaanderen Inex schenkt 1200L room aan opnieuw opstartende horeca

Inex schenkt 1200L room aan opnieuw opstartende horeca

Inex schenkt 1200L room aan opnieuw opstartende horeca

BAVEGEM – Horeca-uitbaters snakten naar vrijheid. Vrijheid om terug klanten te ontvangen en het beste van zichzelf te geven. Dat begrijpen ze bij Inex maar al te goed. De restaurants waren lang gesloten, te lang. Daarom geeft Inex restaurantuitbaters en hun chefs een duwtje in de rug om de heropstart net iets vlotter te laten verlopen.

Zuivelproducent Inex uit het Oost-Vlaamse Bavegem bedacht een creatieve uitdaging voor horeca-uitbaters. Wie zijn favoriete gerecht deelt waarin hij of zij room heeft verwerkt, maakt kans op 12 liter gratis room. In totaal kiest Inex maar liefst 100 winnaars!

“In elke keuken staat room centraal, zoet of zout, room heb je dagelijks nodig om jouw topgerechten op tafel te toveren. Wij zien graag zo’n topgerecht van jouw hand”, klinkt het bij Inex. “Maak een foto van jouw gerecht naar keuze. De enige voorwaarde: we willen ergens in het gerecht room verwerkt zien. Met een veelzijdig product als room zijn er eindeloos veel mogelijkheden om een geslaagd gerecht te creëren. Geef dus een originele draai aan dat roomgerecht!”

Hoe doe je mee?

Maak je gerecht, post je foto en zet ‘m op je Instagrampagina vóór 31 mei 2021. Zet je profiel openbaar en gebruik de hashtag #hetdraaitomroom en tag @inex_belgium. Heb je geen Instagramprofiel, dan kan je jouw foto doorsturen naar marketing@inex.be.

Uit de ingezonden foto’s selecteert onze jury maximum 100 deelnemers die een creatieve foto online hebben gezet en beloont hen met 12 liter Inex room.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.