Nieuws Oost-Vlaanderen Inge De Muynck van Wolfin Eyewear lanceert tweede collectie

Inge De Muynck van Wolfin Eyewear lanceert tweede collectie

Inge De Muynck van Wolfin Eyewear lanceert tweede collectie

DESTELBERGEN – Na de lancering van een succesvolle eerste brillencollectie, lanceert Inge De Muynck, bezielster van Wolfin Eyewear uit Destelbergen, met trots een vervolgcollectie. “De leidraad in mijn collecties zijn straffe verhalen van vrouwen die ik ontmoet”, aldus de creatieve onderneemster. 

“Waar mijn eerste collectie (RISE) gaat over geloven in je eigen (vrouwelijke) veerkracht en vooral na iedere tegenslag terug op te staan, focust de LIVE collectie op het leren leven met zo’n tegenslag”, vertelt Inge De Muynck van Wolfin Eyewear. “Meer nog, om er kracht uit te leren putten. Want tegenslagen zijn er, voor ieder van ons. Het is maar hoe je ermee omgaat!”

 

Wolfin Community

Inge werkt naast de brillencollecties ook aan een hechte community. Ze laat zich inspireren door iedereen die op haar pad komt en deelt deze verhalen met veel passie via haar eigen kanalen. Een van die verhalen is dat van Eva Rossie (foto boven artikel).

Eva is al meer dan 20 jaar model en zoekt daarnaast als fotografe naar de schoonheid in kwetsbaarheid door middel van prachtige naaktportretten van vrouwen. Na een succesvolle modellencarrière, voelde Eva dat ze tegen een muur aanliep. Ze bereikte een leeftijdgrens, haar lichaam veranderde. Ze was klaar om het leven als model vaarwel te zeggen, hoewel dat al jaar en dag haar passie én broodwinning was.

Op haar 45ste start ze een 4-jarige opleiding kunstgeschiedenis, gaat ze aan de slag met een verbouwing, heeft ze een job in een kunstgalerij én houdt ze het huishouden staande. Al die elementen samen putten haar volledig uit. Het resultaat is een totale burn-out. Tijdens haar herstel moedigt manlief haar aan om opnieuw de camera vast te pakken. Een terugkeer naar haar eerste liefde die voor ook enorm veel onzekerheid zorgt(de).

“Het was en blijft knokken om een plaatsje te veroveren tussen alle grote namen en fotografen die ik ken maar dat bleek vooral een persoonlijke struggle die ik uiteindelijk overwon! Het was tijd om een nieuw pad in te slaan. En dat heb ik gevonden. Mijn bijzondere liefde voor portretfotografie en dan voornamelijk naaktfotografie geeft me iedere dag opnieuw, bergen energie!”

LIVE-collectie

Inge hoopt brillen weer hoog op de accessoirelijst te zetten. “Waarom zou je iedere dag van tas veranderen maar niet van bril?”

De volledige collectie en alle verhalen ontdek je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.