Nieuws Oost-Vlaanderen Innovatie award van Exact voor Mon3aan uit Gavere

Innovatie award van Exact voor Mon3aan uit Gavere

Innovatie award van Exact voor Mon3aan uit Gavere

Mon3aan met kantoor in Gavere, wint, één jaar na de start, de award voor Innovatie van Exact, wereldwijd leider op vlak van business software in de cloud. Met de Exact Cloud Awards wil Exact accountancybedrijven bekronen die inzetten op innovatie en digitalisering, en dankzij een duidelijke digitale strategie hun klanten beter bedienen. Mon3aan werd in oktober 2015 opgericht door Günther Van Gysegem, die zijn carrière in 1996 startte bij Ernst & Young om nadien bij VGD, MVP en Moore Stephens Verschelden verschillende functies te bekleden.

Mon3aan combineert innovatieve technologie en persoonlijk advies met het oog op een papierloze administratie en meer tijd voor elke klant. “De inzet van het volledige team om dit digitale platform te realiseren wordt op deze manier beloond”, aldus bestuurder Günther Van Gysegem. Het jonge kantoor uit Oost-Vlaanderen kon de jury duidelijk bekoren. Jurylid Luc Blyaert: “Dit kantoor is nog maar een goed jaar bezig, maar op een korte tijd hebben ze het klaargespeeld om 95 procent van hun klantenrelaties online te beheren. Hun visie op innovatie als een instrument voor groei heeft bij ons een grote indruk nagelaten.” Als co-piloot voor de ondernemer wil Mon3aan schakelen naar een papierloze administratie om op die manier tijd te maken voor fiscaal, juridisch & strategisch advies. Het bedrijf uit Gavere telt tien medewerkers.

De belangstelling voor de Exact Cloud Award, die voor de tweede keer werd uitgereikt, was groot. Meer dan 140 ondernemers hebben hun accountant of administratiekantoor genomineerd en 27 accountantskantoren hebben zichzelf genomineerd. Uiteindelijk gingen er 5 accountants naar de finale. Deze bestond uit een online presentatie van 10 minuten waarin de jury, onder voorzitterschap van Gerrit Veltkamp, Account Director bij Exact, moest overtuigd worden van hoe het kantoor de cloud, innovatie en samenwerking het best combineert. De hoofdprijs ging naar VGD. Bofidi sleepte de Exact Cloud Award voor Samenwerking in de wacht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.