Nieuws Oost-Vlaanderen Inspiratiecafé stimuleert ondernemen

Inspiratiecafé stimuleert ondernemen

Cafe sign along historic Route 66 in Texas. Vintage Processing.

Inspiratiecafé stimuleert ondernemen

Op donderdag 4 mei strijkt het inspiratiecafé neer in De Abt in Gent. Dat maakt deel uit van een hele reeks bijeenkomsten, georganiseerd door Unizo en markant vzw. Het doel van de inspiratiecafés is duidelijk: meer starters, meer blijvers en meer groeiers op vlak van vrouwelijk ondernemerschap nastreven.

De inspiratiecafés maken starters en prestarters warm voor het ondernemerschap. Aan de hand van een panelgesprek bestaande uit vier ambitieuze ondernemers, verkrijgen zij een duidelijker beeld van wat het ondernemerschap kan inhouden. In De Abt nemen Sabien Windels van ROOFFOOD, Hilde Taillieu van Anker vzw, Wendy Rosseel van Rosette la Vedette en Dominique Rahoens van kinderdagverblijf Maaltecenter het woord. Het viertal zal er spreken over het thema Ondernemen rond zorg en gezondheid. “Dat zijn twee belangrijke thema’s waar steeds meer ondernemers op willen inzetten”, klinkt het bij de organisatie. “Dat kan heel breed gaan: van zorg voor jong en oud tot zieke en gezonde mensen, alsook het gezonder en bewuster gaan leven.”

Na het panelgesprek krijgen de aanwezigen de mogelijkheid om hun vragen aan de ondernemers te stellen. Op het einde volgt er nog een netwerkdrink, waar ook partnerorganisaties die starters en prestarters begeleiden, aanwezig zullen zijn. Het inspiratiecafé krijgt de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen van de Vlaamse overheid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.