Nieuws Oost-Vlaanderen Intuo gehuldigd als 3000ste lid Voka Oost-Vlaanderen

Intuo gehuldigd als 3000ste lid Voka Oost-Vlaanderen

Intuo gehuldigd als 3000ste lid Voka Oost-Vlaanderen

daniel-termont-voka-legendeTijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen werd Tim Clauwaert, co-founder en ceo van het Gentse Intuo, in de bloemetjes gezet als 3000ste lid van Voka Oost-Vlaanderen. Het is de eerste maal sinds haar ontstaan in 2000 dat Voka Oost-Vlaanderen zoveel leden telt. Tijdens dezelfde activiteit  in het UFO-gebouw van UGent werd Gents burgemeester Daniël Termont gehuldigd als Voka Legende, een eretitel voor zijn ondernemende bijdrage aan maatschappelijke vooruitgang en uitstraling van Oost-Vlaanderen.

Met 3000 leden is de Oost-Vlaamse Kamer de derde grootste van de 14 Belgische Kamers. De leden-ondernemingen, zowel starters, groei kmo’s als grote en internationale bedrijven, zijn gevestigd in alle Oost-Vlaamse subregio’s en actief in zowat alle economische sectoren. Zij zijn goed voor 2/3 van de tewerkstelling in Oost-Vlaanderen en 2/3 van de toegevoegde waarde.

Geert Moerman, gedelegeerd bestuurder Voka Oost-Vlaanderen: “De Belgische Voka – Kamers van Koophandel zijn private intersectorale bedrijvenorganisaties, waarvan het lidmaatschap voor ondernemingen vrij is. Voor belangenorganisatie Voka is een groot ledenbestand belangrijk, omdat alleen een stevige representativiteit de organisatie een gezaghebbende stem en invloed verleent. De bijna drie eeuwen voorgeschiedenis via de lokale Kamers van Koophandel draagt bij tot de hoge notoriëteit.” Voka Oost-Vlaanderen telt vandaag 48 medewerkers verspreid over vier kantoren.

Het Gentse Intuo is een jong bedrijf met 15 medewerkers dat online HR-tools ontwikkelt. Concreet gaat het om talent management oplossingen die technologie en research combineren en die toelaten de betrokkenheid, kennis en prestaties van medewerkers te coachen en te versterken.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.