Nieuws Oost-Vlaanderen Inventaris bedrijventerreinen nu beschikbaar

Inventaris bedrijventerreinen nu beschikbaar

Inventaris bedrijventerreinen nu beschikbaar

prijkels-bordenHet Agentschap Ondernemen is het aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor ondernemers. Zij kunnen er terecht voor informatie over financiering, subsidies, vergunningen, maar ook voor hun zoektocht naar beschikbare bedrijfsruimte in Vlaanderen.

Om de ondernemers, maar ook overheden en burgers, beter van dienst te zijn, ontwikkelde het Agentschap Ondernemen een inventaris van alle bedrijventerreinen in Vlaanderen. Veneco2 ,de  dienstverlenende vereniging voor ruimtelijke ordeing en economische ontwikkeling in Oost-Vlaanderen en die haar kantoor heeft in Gent, bezorgt hiervoor aan het Agentschap Ondernemen alle beschikbare informatie over de bedrijventerreinen die zij ontwikkelt.

Zo kunnen ondernemers onder meer een antwoord krijgen op de vraag waar nog beschikbare bedrijventerreinen zijn, wie de ontwikkelaar is en wanneer ze effectief beschikbaar zullen zijn”, zegt Koen Loete, de voorzitter

Deze inventaris kan op het internet worden geraadpleegd op twee manieren.
Een eerste manier is via www.geopunt.be. In de rechterkolom klikt u onder het menu ‘Bouwen en wonen’ de kaarten voor bedrijven en percelen aan. Onderaan activeert u ook best ook de legende. Op kaart kan de bezoeker vervolgens op zoek gaan naar bedrijventerreinen op de gewenste locatie. Hier is enkel zichtbaar welke percelen als bedrijfsgrond zijn ingekleurd en of deze percelen al dan niet te koop worden aangeboden.

Een andere manier is via de website  http://magdageo.vlaanderen.be/desk/AO_PUB/. Hier kan iets uitgebreider gezocht worden. In de menubalk kan via ‘Vind locatie’ gezocht worden op adres. Indien u interesse hebt in een bedrijventerrein, klikt u op ‘Toon eigenschappen’ in de menubalk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.