Nieuws Oost-Vlaanderen Invisible Puppy erkend als Top Google Ads Agency door Google

Invisible Puppy erkend als Top Google Ads Agency door Google

Invisible Puppy erkend als Top Google Ads Agency door Google

GENT – Google erkent het performance team van Invisible Puppy als één van de Top 20 Google Ads agencies in België. Managing parnert Tom De Baere: “Dit betekent dat we nauwer zullen kunnen samenwerken met Google om samen impact en groei te drijven voor de business van onze klanten.”

Invisible Puppy is een digitaal marketingbureau gevestigd in Gent. Het begeleidt en ontzorgt zijn klanten door in te spelen op hun behoeftes in een snel veranderende digitale omgeving. Daarbij ondersteunt hun team van digitale experten bedrijven zowel bij het opzetten van de strategie als de implementatie van hun digitale marketing. De klanten van Invisible Puppy zijn te vinden in construction, FMCG, retail, entertainment, education, food & fashion, en finance & banking.

Door de jaren heen heeft Invisible Puppy zijn performance marketing activiteiten fors uitgebouwd. Dit is zichtbaar in het aantal klanten waarvoor het performance marketing projecten doet, het aantal mensen dat daarvoor ingezet wordt, de methodiek die professioneel en diepgaand is uitgewerkt, en de resultaten die geboekt worden voor klanten.

Selectie door Google

Deze groei is Google ook niet onopgemerkt gebleven. Na een uitvoerige screening van het digitaal agentschap Invisible Puppy, behoren zij sinds kort tot het selecte gezelschap van de grootste Google Ads digitale agentschappen in België. Dit betekent dat zij voortaan nauwer samenwerken met Google en support krijgen om samen impact en groei te drijven voor de business van hun klanten.

“We zien dit als een bekroning op ons werk. Door jarenlang in te zetten op kennisopbouw van de geavanceerde tools van Google, weten onze mensen hun weg in het volledige advertentie- en analyse platform. Dat uit zich in slimmere en betere marketingresultaten”, aldus Tom De Baere, managing partner bij Invisible Puppy.

De selectie door Google gebeurt op het vlak van het volume aan advertenties gerealiseerd op het Google marketing platform, maar evenzeer op vlak van strategie van het agentschap, ambitie en innovatiecultuur. Zo bouwde het uitgebreide team van performance marketeers kennis op in onder meer Google Ads, Google Analytics, Tag Manager, Google Data Studio, Google Optimize en meer.

Door deze erkenning krijgt Invisible Puppy rechtstreekse support vanuit Google, waarmee ze de business resultaten van hun klanten extra kunnen versterken. De performance marketing experten van Invisible Puppy krijgen bovendien rechtstreeks toegang tot expertise in Google Dublin.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.