Nieuws Oost-Vlaanderen IPC-Group vindt na stevige uitbreiding nieuw onderkomen dat vijf keer zo groot is

IPC-Group vindt na stevige uitbreiding nieuw onderkomen dat vijf keer zo groot is

Tomas Mannaert aan het nieuwe onderkomen van de drie firma’s. Foto svov

IPC-Group vindt na stevige uitbreiding nieuw onderkomen dat vijf keer zo groot is

DENDERMONDE – IPC-Group groepeert met REI Project, IPC Services en Strakwerk drie bedrijven. Omdat het gebouw op het Hoogveld door de groei de voorbije jaren te klein was geworden, verhuisden de firma’s naar een pand in Vriesenrot.

“In vier jaar is onze omzet sterk gestegen”, zegt Tomas Mannaert. “En zijn we uitgebreid van 25 naar 80 personeelsleden. Daardoor werd het gebouw op Hoogveld te klein en zochten we uitwijkmogelijkheden, maar wilden we graag op hetzelfde industrieterrein blijven.”

In Vriesenrot stond een groot pand leeg. “Een jaar was er geen activiteit meer. Het is het vroegere Polargebouw, van de hartslagmeters. Ik ben zelf triatleet en heb daar een connectie mee. Toen ik binnenkwam hingen er nog foto’s van Luc Van Lierde”, volgens Mannaert. “We hebben enkele maanden werk gehad om het in te richten met bureauruimtes en nieuw interieur. We zijn over heel België actief, met REI Projects, dat voor passieve brandbeveiliging zorgt, met IPC Services en industriële coatings en Strakwerk voor algemene schilderwerken en binnenhuisafwerking.”

Goede doelen

Het nieuwe onderkomen werd feestelijk in gebruik genomen. “De cadeaus die we ontvingen schenken we aan twee goede doelen. We verdelen 9.000 euro over het Lege Brooddozenproject van Het Laar en de 1.000 kilometer voor Kom op tegen Kanker onder peterschap van Geert De Vlieger. We hopen dat onze verhuis naar een pand met een magazijn dat vijf keer groter is dan voorheen een boost geeft aan ons personeel en aan onze klanten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.