Nieuws Oost-Vlaanderen IT-bedrijf Cheops opent filiaal in Gent

IT-bedrijf Cheops opent filiaal in Gent

IT-bedrijf Cheops opent filiaal in Gent

Cheops, het Antwerpse referentiebedrijf in IT en business technology services, zet een nieuwe stap in zijn groeitraject. Rond deze tijd wordt een derde vestiging geopend. De keuze viel op Gent. Het betreft geen greenfield, maar een overname van de afdeling managed & cloud services van Behind The Buttons.

Cheops groeit al meer dan 10 jaar beduidend sneller dan de markt en neemt dus ook een steeds sterkere positie in op de IT-markt. De opening van een kantoor in Gent past in dit verhaal, maar is zeker niet het eindpunt.

Groeien betekent ook dat de zoektocht naar nieuwe medewerkers meer dan ooit aan de orde is. In totaal zal Cheops in 2017 over alle kantoren heen (Edegem, Zaventem en Gent) zeker 75 nieuwe medewerkers aangetrokken hebben. Het gaat bijna zonder uitzondering over IT-profielen. Cheops verwacht dat het boekjaar 2017 zal afgesloten worden met een omzet die schommelt rond de 30 miljoen euro (ofte 28 procent meer in vergelijking met 2016).

Cheops heeft al mooie referenties in de regio Oost-Vlaanderen, waar het contracten kan voorleggen met bedrijven als Arcelor Mittal, Honda en Ontex. Met de nieuwe stap wil de onderneming nog beter inspelen op deze aantrekkelijke markt, die veel groeibedrijven telt. Cheops gelooft sterk in een service op maat en door de overname staat het dichter bij haar klanten in Oost- en West-Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.