Nieuws Oost-Vlaanderen IT1 breidt verhuurdiensten uit

IT1 breidt verhuurdiensten uit

IT1 breidt verhuurdiensten uit

Informaticaleverancier IT1, met vestigingen in Dendermonde en Gentbrugge, neemt alle activiteiten van de verhuurdivisie van Avitor over. Dat is het gevolg van het faillissement van deze laatste. Met deze overname breidt IT1 zijn verhuurdiensten uit en wordt het marktleider op de Belgische ICT-verhuurmarkt.

De nieuwe divisie zal instaan voor de verhuur op korte en middellange termijn van ICT-materiaal van A-merken. Deze zal worden ondergebracht in de volwaardige verhuurdivisie, en komt naast de drie bestaande divisies infrastructuur, opleidingen en webdevelopment te staan. “Het vormt een grote stap in de groeistrategie van IT1”, zegt zaakvoerder van IT1 Mario Van de Voorde. “Verhuur zal zich onderscheiden door de snelle reactie- en levertijden, een uitgebreide voorraad en een uitgebreid productgamma. Het aanbod bestaat uit computers, notebooks, servers, tablets, printers, beeldschermen, software, enzovoorts.” Zo stelt de divisie meer dan 1.600 toestellen ter beschikking. IT1 zorgt met de overname voor continuïteit in de dienstverlening naar de overgenomen klantenportefeuille van Avitor.

IT1 heeft reeds meer dan 22 jaar ervaring in ICT-infrastructuur, opleidingen, digitale marketing en audiovisuele oplossingen. Het bedrijf met hoofdzetel in Dendermonde maakt deel uit van Qcom, de Quality Computer Group, en biedt met zo’n 30 medewerkers diensten aan kmo’s, overheidsinstanties en onderwijsinstellingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.