Nieuws Oost-Vlaanderen Jaguar Land Rover De Ridder bouwt aan de toekomst

Jaguar Land Rover De Ridder bouwt aan de toekomst

Jaguar Land Rover De Ridder bouwt aan de toekomst

BEVEREN – Jaguar Land Rover De Ridder in Beveren, officieel merkverdeler – Jaguar sinds 1951 en daarmee de oudste officiële merkverdeler voor Jaguar wereldwijd – gaat vandaag officieel van start met de lang geplande en noodzakelijke uitbreiding van zijn infrastructuur.

In alle discretie werd de eerste spadesteek gegeven als aanzet voor een gloednieuw complex, naast de bestaande en bekende De Ridder-garage aan de Gentseweg 428 te Beveren. Onder het motto ‘stilstaan is achteruitgaan’ blikt Jaguar Land Rover De Ridder vol vertrouwen naar de toekomst en investeert in bijkomende, ‘futureproof’ infrastructuur.

Langs de nieuwe inkomhall en ruime receptie ontdekken klanten en bezoekers het nieuwe Jaguar Land Rover-universum. “Techniek is, naast ‘passion en performance’, erg belangrijk. Daarom bouwen we een nieuwe, moderne werkplaats en een gecertifieerd atelier voor elektrische voertuigen”, legt Mannu Meirsman, gedelegeerd bestuurder van Jaguar Land Rover De Ridder uit. “Daarnaast komt er in het nieuwe gebouw een uitgebreide en vernieuwde body-shop, en een premium ‘car-cleaning’ zone, inclusief een hightech carwash, het neusje van de zalm.”

Het méér dan 7000 m² grote gebouw biedt ook plaats voor twee nieuwe sobere, maar stijlvolle showrooms voor elk van de beide huismerken. In een derde showroom vinden bezoekers een selectie van ‘Approved Cars’.

 

1 uitnodigend complex

De nieuwe garage zal in vier fasen tot stand komen. Tegelijk worden ook de bestaande gebouwen onder handen genomen en aangepast aan de noden van de toekomstige comfort en service die Jaguar Land Rover De Ridder zijn klanten wil bieden.

Het is de bedoeling dat beide gebouwen op termijn naadloos in elkaar vloeien, met als resultaat één uitnodigend complex. “Dé grote uitdaging die we met heel het team aangaan is dat deze gigantische metamorfose van de Jaguar Land Rover De Ridder-site zich zal voltrekken in minder dan twaalf maanden. En gedurende al die tijd blijven we onverminderd operationeel, met minimale hinder voor bezoekers en hun voertuigen”, aldus Mannu Meirsman.

Evolutie achter de schermen

Samen met de grondige fysieke wijziging van de gebouwen alsook nieuwe, bijkomende activiteiten is er eveneens een evolutie achter de schermen. Deze laat namelijk toe om de constante groei en de toekomstplannen die Jaguar Land Rover ambieert, te kunnen waarmaken en in goede banen te leiden.

Mannu Meirsman, meer dan 31 jaar onder de vleugels van Jaguar, zal als gedelegeerd bestuurder optreden en als medeaandeelhouder een sterke en uiterst competitieve equipe vormen met een gemotiveerd en jong directieteam.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.