Nieuws Oost-Vlaanderen JCI Oudenaarde organiseert The Start-Up Factory 3.0: Made in verklapt eerste deelnemer in primeur

JCI Oudenaarde organiseert The Start-Up Factory 3.0: Made in verklapt eerste deelnemer in primeur

JCI Oudenaarde organiseert The Start-Up Factory 3.0: Made in verklapt eerste deelnemer in primeur

OUDENAARDE – Na het grote succes van de twee vorige edities met 300 aanwezigen, organiseert JCI Oudenaarde op 4 november The Start-Up Factory 3.0 in de bedrijfsgebouwen van Willy Naessens Group te Elsegem (Wortegem-Petegem). Wij kregen de primeur en mochten de naam van de eerste deelnemende start-up reeds verklappen.

Vier succesvolle Start-Ups vertellen welk idee ze hadden, hoe ze met hun ondernemersdroom gestart zijn, welk parcours ze hebben doorlopen en wat hun toekomstvisie is. Aansluitend is er een panelgesprek met de start-ups en niemand minder dan Davy Demuynck, founder – CEO Ion, neemt deel aan het panelgesprek. Er zal veel kennis gedeeld worden. Traditiegetrouw is self-made man Willy Naessens van de partij. Bij de vorige edities mocht JCI al Gunther Ghyssels van Get Driven, Wout Meuleman van Beerselect, Matthias Browaeys van WinWinner verwelkomen,…

Aansluitend is een uitgebreide netwerkreceptie, waar de aanwezigen van gedachten kunnen wisselen en nog eens gezellig kunnen samen zijn na de zware corona-periode. Het wordt opnieuw een gezellig samen zijn daar bij Willy Naessens Group.

Iedereen welkom!

Het doel van The Start-up Factory is om mensen te inspireren, te motiveren, ‘goesting’ te doen krijgen om te ondernemen en wie twijfelt om zijn ondernemersidee het daglicht te laten zien, te overhalen om te starten! JCI Oudenaarde mikt opnieuw op 300 aanwezigen voor hun event. Iedereen is welkom! Nieuwsgierigen, studenten én van starter tot ervaren entrepreneur,…

“Na de zware corona-periode en de lockdowns voelen wij dat de vraag naar dergelijke events zeer groot is, wij willen dit jaar immers ook groot uitpakken” zegt Jens Vanhemens, mede-organisator van The Start-Up Factory. “Snel inschrijven is de boodschap, de ticketverkoop loopt als een trein. Door onze partners kunnen wij de ticketprijs zeer laag houden, slechts 15 euro, zodoende dit geen drempel vormt om aanwezig te zijn op dit zeer leuk netwerkgegeven. Wij zijn dan ook onze partners zeer dankbaar om ondernemende mensen te steunen”, dixit Bart Neckebroek, Voorzitter JCI Oudenaarde.

Eerste deelnemer in primeur

In avant-première voor Made in stelt JCI Oudenaarde al 1 deelnemende start-up voor. Sarah Parent van Go Forest zal aanwezig zijn op de 3e editie. Go Forest is een Belgische start-up met wereldwijde impact voor het herstel van natuur, biodiversiteit en klimaat. Ze startte haar bedrijf vanuit de droom van Philip Cracco: een ecologisch woud neerzetten met 1 miljoen bomen. Het bedrijf helpt andere bedrijven om hun steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Een unieke belevings-app brengt elke geplante boom in kaart en geeft zo de impact van de projecten transparant en tastbaar weer.

De overige deelnemende start-ups worden binnenkort bekendgemaakt via diverse social media.

Inschrijven doe je via deze link: https://jcioudenaarde.peepl.be/nl/register/NDQ0/

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.