Nieuws Oost-Vlaanderen Jeroen De Wit en Robin Geers organiseren Masterclass

Jeroen De Wit en Robin Geers organiseren Masterclass

Jeroen De Wit en Robin Geers organiseren Masterclass

GENT – Enkele maanden terug brachten Jeroen De Wit (CEO Teamleader) en Robin Geers samen het boek ‘Start-up Survival’ uit, waarin ze de verschillende fasen van een start-up overlopen en vertellen hoe je deze als zaakvoerder van een jong en snelgroeiend bedrijf met glans kan doorstaan. Als vervolg organiseren ze nu een ‘masterclass’ die de ondernemers moet helpen deze tips en tricks ook daadwerkelijk te implementeren in hun eigen start-up. 

“We kregen ongelofelijk veel reactie op het boek van ondernemers die vroegen of we hen konden helpen. Allemaal hadden ze hetzelfde probleem. Ze hadden moeite om de tips uit het boek te implementeren in hun eigen start-up”, vertelt Geers.

Online begeleiding, offline events

De Wit en Geers zochten een oplossing voor deze ondernemers en kwamen met een online masterclass gecombineerd met twee offline evenementen. “Start-ups kunnen zich inschrijven voor de masterclass. Wij houden vervolgens een kort interview waarin we in 10 minuten de persoon en zijn of haar bedrijf leren kennen. De 50 meest beloftevolle start-ups zullen vervolgens uitgenodigd worden op het kick-off evenement waar ze in contact komen met de andere ondernemers en onze experten.”

“Dan volgt een periode van 12 weken waarin de start-ups online video’s kunnen bekijken en contact hebben met de experts tijdens live Q&A sessies waar hun vragen persoonlijk worden beantwoord. Op het graduation event ten slotte worden de ondernemers opnieuw samengebracht met nog eens een heleboel andere experts, elk met hun eigen expertise. Op die manier bieden we hen de kans te netwerken met de marktleiders van morgen.”

Geers en De Wit willen de start-ups met deze masterclass zoveel mogelijk nuttige en hands-on informatie bieden waarmee ze hun bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Inschrijven kan tot 14 september.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.