Nieuws Oost-Vlaanderen Jonge creatieveling (22) uit Aalter lanceert webshop met eigen gedichten en illustraties

Jonge creatieveling (22) uit Aalter lanceert webshop met eigen gedichten en illustraties

Jonge creatieveling (22) uit Aalter lanceert webshop met eigen gedichten en illustraties

AALTER – Illustreren doet Amber Vuylsteke (22) al zolang ze zich kan herinneren. Op elk papiertje tekende ze als kind een vrolijke krabbel. Nu brengt ze haar passie tot leven en lanceert ze op 1 maart haar eigen webshop, Warboek. Je kan er postkaartjes met zelfgeschreven gedichten vinden en persoonlijke illustraties, op basis van je eigen foto.

De 22-jarige Amber Vuylsteke komt uit het Oost-Vlaamse Aalter en werkt fulltime als creative digital marketeer voor de Socialemediaburo.be in Tielt. Daar goochelt ze met visuals en video’s en geeft ze online opleidingen over sociale media.

Op 1 maart lanceert Amber een webshop onder de naam ‘Warboek’, met gedichten en illustraties. Haar gedichten gaan over relevante onderwerpen zoals mentaal welzijn, vriendschap, corona, graag zien en zoveel meer. Je kan er ook een persoonlijke illustratie aankopen in minimalistische stijl op basis van je eigen foto en die als poster ontvangen in je brievenbus. Postkaartjes kan je kopen vanaf 3 euro en een eigen illustratie vanaf 25 euro.

Gedichten waar je iets bij voelt

Alles in haar webshop heeft een vrolijke noot, maar ze gaat ook een gevoelig onderwerp niet uit de weg. “In coronatijden kunnen we allemaal wel wat extra liefde gebruiken. Ik vervang graag de zon wanneer die niet komt opdagen”, zegt oprichtster Amber Vuylsteke.

Amber is gepassioneerd door schrijven en tekenen en doet dat al van jongs af aan. Ze startte met een blog, later postte ze alles op sociale media en die evolueert nu in haar eigen online shop. “Eigenlijk is dit een uit de hand gelopen instagrampagina waar ik al mijn gedachten postte in de vorm van gedichten. Het zijn woorden waarbij je iets voelt, wat dan ook”, klinkt het.

Postkaartjes kopen met gedichten van Amber of een eigen gepersonaliseerde illustratie aanvragen doe je via de webshop www.warboek.be.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.