Nieuws Oost-Vlaanderen Jonge Gentse onderneemsters organiseren uniek opendeurweekend

Jonge Gentse onderneemsters organiseren uniek opendeurweekend

Jonge Gentse onderneemsters organiseren uniek opendeurweekend

aaaaalinevdb

Een unieke samenwerking tussen creatieve retailondernemers resulteert tijdens het weekend van 9 en 10 april 2016 in een apart Gents concept. Four Roooms, een interieurwinkel in Mariakerke die geleid wordt door Line De Clercq en die unieke en kwalitatieve meubelen aanbiedt, zowel aan particulieren als aan de projectmarkt en VA-TOUT, het bedrijfje van juwelenontwerpster Line Vanden Bogaerde (foto), organiseren een opendeurweekend met meubelstukken en juwelen waarbij het maakproces centraal staat.

Bezoekers kunnen zich laten verrassen door de vier kamers van Four Rooms met telkens een eigen sfeer en uitstraling en door vier collecties van VA-TOUT die perfect bij deze collecties aanslutien. Om de viervuldigheid te vervolledigen doen ook de Gentse wijnbaar ONA en de Gentse privé-cateraar Tabele Stories hun duit in het zakje.

Specialisten zijn het erover eens dat het nog altijd mogelijk is om consumenten uit hun luie zetel te halen en een waw-gevoel te beozrgen, als men daar maar creatief genoeg in is. Dat is alleszis wat deze Gentse retailers/ondernemers doen.

Line Vanden Bogaerde, één van de eerste Belgische juwelenontwerpsters die met FairTrade goud werkt, is ervan overtuigd dat dit unieke opendeurweekend met kruisbestuiving tussen verschillende sectoren de beleving biedt waar consumenten vandaag naar op zoek zijn, zeker omdat de vier deelnemende bedrijven ook duurzaamheid hoog in het vaandel voeren.  “We lezen tegenwoordig veel over het nieuwe samenwerken en over cocreatie”, zegt ze nog. “Met ons initiatief tonen wij dat er geen grenzen zijn aan de creativiteit en dat een dergelijk samenwerkingsinitaitief ook kan opgezet worden door kleine ondernemingen en zelfstandigen.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.