Nieuws Oost-Vlaanderen Jonge ondernemers Romy (30) en Nicolas (35) nemen opnieuw drankenhandel over

Jonge ondernemers Romy (30) en Nicolas (35) nemen opnieuw drankenhandel over

Romy Vercauteren en Nicolas Bolsens. Foto pvs

Jonge ondernemers Romy (30) en Nicolas (35) nemen opnieuw drankenhandel over

TEMSE – Het ondernemerskoppel Romy (30) en Nicolas (35) uit Temse neemt nu ook drankenhandel ’t Schaliënhuis over nadat ze in 2021 al Hinderdael in de Akkerstaat hebben overgenomen. “Het ging allemaal razendsnel, maar we konden de kans niet laten liggen”, klinkt het bij Romy.

Tijdens hun vakantie in Frankrijk in 2021 vonden en kochten Philip en Tine, de vorige eigenaars van drankenhandel ’t Schaliënhuis in Temse, hun droomhuis. Ze besloten hun leven om te gooien en trokken naar Frankrijk om daar een chambres d’hôtes te starten. Hun drankenhandel aan de Cauwerburg in Temse stond sindsdien over te nemen en dat trok de aandacht van Romy en Nicolas.

“De winkel is gehuisvest in een prachtig pand en is ook veel ruimer dan onze zaak in de Akkerstraat. Maar voor alle duidelijkheid, Hinderdael blijft bestaan en blijven we ook uitbaten”, vertelt Nicolas.

LEES OOK. Ondernemerskoppel opent chambres d’hôtes in Frankrijk: “Zonder corona hadden we dit misschien nooit gedaan”

“Met de oppervlakte die we hier hebben, kunnen we een veel uitgebreider gamma aanbieden aan onze klanten. We hebben een ruim aanbod aan bieren, whisky en rum”, vertelt Romy over ’t Schaliënhuis. “In de Akkerstraat merken we dat de mensen rap rap hun drank komen halen. Hier komen onze klanten echt winkelen en zien we ook een jonger cliënteel.”

“We zijn met onze twee vestigingen heel complementair, Hinderdael zal zich meer focussen op de bedrijven en events en ’t Schaliënhuis is meer gericht op particulieren. Al is iedereen overal welkom natuurlijk.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.