Nieuws Oost-Vlaanderen Jonge ondernemers schrijven Start-up Survival

Jonge ondernemers schrijven Start-up Survival

Jonge ondernemers schrijven Start-up Survival

GENT – Op dinsdag 22 mei lanceren Jeroen De Wit en Robin Geers hun boek Start-Up Survival waarin ze vijftig topondernemers en -investeerders aan het woord laten. Aan de hand van veelgestelde vragen en do’s en don’ts bieden ze concrete handvatten in elke fase van je onderneming.

Als startende ondernemer is het niet eenvoudig om van je unieke droom een succes te maken. De eerste jaren krijg je te maken met veel onzekerheden. Het is vaak schipperen tussen klanten, je eigen team, de financiële balans en je privéleven. In Start-up survival geven Jeroen De Wit en Robin Geers unieke antwoorden op veelgestelde vragen voor nieuwe ondernemers.

Start-up survival loodst je door de vier cruciale fasen van oprichting, de markt betreden, groeien met of zonder investeerders en ten slotte de vraag of je je bedrijf verkoopt of verder blijft groeien. Het boek koppelt waardevolle inzichten aan best practices. Vijftig topondernemers en -investeerders delen zowel hun successen als valkuilen voor de startende ondernemer.

Op dinsdag 22 mei lanceren de auteurs graag samen met u het boek. De voorstelling gaat door vanaf 18u bij de Vlerick Business School in Gent.

Twee topondernemers

Beide auteurs hebben op hun jonge leeftijd reeds heel wat ervaring in de ondernemerswereld. Zo wist Robin Geers zich op jonge leeftijd al te omringen door een netwerk van topondernemers en -investeerders. Hij schreef zijn eigen patent op 21-jarige leeftijd.

Jeroen De Wit is medeoprichter en CEO van Teamleader, dat zich richt op alles-in-één software voor online CRM, facturatie en projectmanagement. Teamleader werd gelanceerd in 2012 en is momenteel actief in meerdere EU-landen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.