Nieuws Oost-Vlaanderen Jos Vermeiren is nieuwe directeur Unizo Oost-Vlaanderen

Jos Vermeiren is nieuwe directeur Unizo Oost-Vlaanderen

Jos Vermeiren is nieuwe directeur Unizo Oost-Vlaanderen

De 38-jarige Jos Vermeiren volgt Marc Vandemeulebroecke op als directeur van Unizo Oost-Vlaanderen. “We zijn ervan overtuigd dat Jos Vermeiren de ideale persoon is om Unizo Oost-Vlaanderen de komende jaren verder uit te bouwen tot een duurzame socio-economische partner in Oost-Vlaanderen”, klinkt het bij de Raad van Bestuur. Vandemeulebroecke blijft actief als directeur van de patrimoniumvennootschap en het dienstenkantoor in Oudenaarde.

De nieuwe directeur heeft een brede ervaring in het werkgeverslandschap. Jos Vermeiren is afkomstig uit een milieu van zelfstandige ondernemers in Lebbeke. Na het behalen van zijn licentiaatsdiploma in de politieke wetenschappen aan de UGent, volgde hij aanvullende studies marketingmanagement aan de UAMS in Antwerpen. Hij was voordien onder meer aan de slag bij Voka – Kamer van Koophandel in Oost-Vlaanderen en automobielfederatie TRAXIO (voorheen FEDERAUTO) in Brussel, waar hij de cel belangenbehartiging leidde. Jos Vermeiren: “Ik wil Unizo als partner in de provincie Oost-Vlaanderen incontournable maken. Stakeholdersmanagement is ontzettend belangrijk. We zullen onze banden met overheids-, onderzoeks- en onderwijsinstellingen verder aanhalen.”

Ondernemersorganisatie Unizo kan in Oost-Vlaanderen rekenen op een stevige ploeg medewerkers en telt er meer dan 50 lokale afdelingen ten dienste van zelfstandigen, vrije beroepers en kmo-bedrijfsleiders. “2017 wordt in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een cruciaal jaar om de lokale belangen in kaart te brengen en in overleg te gaan met de huidige en toekomstige beleidsmakers.” Met onder meer vzw De Startersfabriek, waarin Unizo Oost-Vlaanderen participeert als stichtend lid, ontstaat een efficiënt en bloeiend ecosysteem voor starters, student-ondernemers en pre-starters in de Gentse omgeving.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.