Nieuws Oost-Vlaanderen Juttu komt naar Gent

Juttu komt naar Gent

Juttu komt naar Gent

GENT – Juttu, de zusterketen van A.S. Adventure, is kennelijk nog hyper ambitieus in ons land. Pas enkele jaren terug zette het zijn eerste stappen in het straatbeeld, maar nu gaat het plots tegen een versnelde vaart.  Na winkels in Antwerpen, Roeselare en Brugge komt er volgende maand een vestiging in Brussel en een Franstalige webshop. Ook Gent krijgt binnenkort een eigen vestiging.

Juttu lijkt wel klaar om heel België te veroveren, zo meldt de nieuwsbrief RetailNews. Ook Gent zal het geweten hebben. De retailketen die anders dan andere wil zijn, opent op 16 maart een vestiging in de Kouterdreef. Juttu brengt een mix van interieur- en textielbenodigdheden in een fris kader, dat Scandinavisch aanvoelt. Sowieso vestigt Juttu zich ook altijd op de betere locaties. Consumenten smaken het aanbod wel. Niet alleen Gent, ook de hoofdstad krijgt straks een shop aan de Gulden Vlieslaan, zeg maar de betere buurt van Brussel en vlakbij de Louizalaan.

Het management achter Juttu zegt inzake strategie te geloven in een dubbelspoor: klassieke retail gekoppeld aan een webshop. Na de Nederlandstalige webshop, wordt nu ook het Franstalige broertje in gebruik genomen. Daarmee wordt de eerste stap gezet over de taalgrens. Juttu behoort tot dezelfde groep als AS Adventure, maar meet zich wel een apart profiel aan. 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.