Nieuws Oost-Vlaanderen KAA Gent verwent zijn Business Partners met Storyinabox

KAA Gent verwent zijn Business Partners met Storyinabox

KAA Gent verwent zijn Business Partners met Storyinabox

GENT – Het nieuwe jaar start normaal gezien voor de Business Partners van KAA Gent met de klassieke nieuwjaarsreceptie in de Ghelamco Arena. Omwille van de huidige context kan dit jammer genoeg niet doorgaan en daarom werd gezocht naar een passend alternatief. In samenwerking met Storyinabox werd snel een oplossing gevonden.

Storyinabox, een onderdeel van het tevens in de Ghelamco Arena gevestigde eventbureau Goosebumps, helpt bedrijven en instanties om met hun specifieke doelgroep te connecteren en te werken aan community feeling. Michiel Vanderheyden van Goosebumps: “Het siert KAA Gent dat het in deze bijzonder lastige tijden toch op verschillende manieren probeert om de verbondenheid met haar stakeholders te optimaliseren, onder meer via onze Storyinabox.”

Business App

Deze week ontvangen alle Business Partners van KAA Gent een geschenkbox met daarin tal van Gentse specialiteiten en enkele andere verrassingen. De inhoud van de box heeft als doel voor perspectief te zorgen in het misschien wel meest bizarre voetbalseizoen ooit. Daarnaast wordt ook de link gelegd met de recent gelanceerde KAA Gent Business App waar alle Business Partners toegang toe hebben. Dit is de nieuwe communicatietool waar al het laatste sportieve en extra-sportieve nieuws wordt gedeeld plus het stelt de Partners ook in staat onderling te netwerken op een digitale manier. Tenslotte herbergt de box ook een culinaire verrassing met een link naar het toprestaurant in de Ghelamco Arena, Horseele*.

Team KAA Gent: “We missen onze Business Partners en supporters in de Ghelamco Arena, maar deze context verplicht ons er toe op andere manieren op zoek te gaan naar verbondenheid met onze belangrijkste doelgroepen. Deze geschenkbox en de lancering van de KAA Gent Business App zijn stappen in de juiste richting. Deze ingeslagen weg willen we blijven aanhouden in 2021.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.