Nieuws Oost-Vlaanderen Keymusic opent Express Store in Ninove

Keymusic opent Express Store in Ninove

Keymusic opent Express Store in Ninove

ninove-1De Nederlandse muziekinstrumentenketen Keymusic is snel aan het uitbreiden. Na nieuwe winkels in Amsterdam en Brussel, eerder dit jaar, is enkele weken geleden ook in Ninove een nieuwe winkel geopend en zal een nieuwe vestiging op 18 juni haar deuren openen in Apeldoorn.

Hiermee laat Keymusic zien dat het naast een succesvolle webshop waarde hecht aan fysieke winkels waar klanten terecht kunnen voor advies en voor het uitproberen van hun nieuwe instrument.

In Brussel was Keymusic al aanwezig met een winkel op de Zuidstraat, maar door op loopafstand van de eerste nog een tweede winkel te openen is er veel meer ruimte beschikbaar gekomen voor het tentoonstellen van bijvoorbeeld elektrische piano’s en allerlei studio-materialen.

De nieuwe winkel in Ninove is pas enkele weken open, en was voorheen bekend als Music Street. De sfeer van het pand en de enthousiaste toewijding en kundigheid van het personeel worden er gecombineerd met het grote assortiment en de uitgebreide service van een succesvolle keten.

De focus van Keymusic ligt op de combinatie van een webshop en inmiddels achttien fysieke winkels. Gedelegeerd bestuurder Francky Dedeyne: “Juist in de tijd van webshops en internetaankopen vinden we onze muziekwinkels extra belangrijk. Via een webshop kan je een instrument niet uitproberen en is een goede vergelijking onmogelijk. Daarom hebben we het grote assortiment van de webshop ook in onze fysieke winkels. Een muziekwinkel in de buurt is niet alleen fijn voor het proberen en vergelijken van instrumenten. De klanten kunnen er ook terecht voor het afhalen van hun internetbestellingen, technische service voor hun instrumenten en deskundig advies van het personeel.”

Keymusic maakt onderscheid tussen drie soorten winkels. De Experience store is de grootste variant, bijzonder grote winkels met een breed en soms exclusief aanbod. De experience stores vinden we in Sint-Niklaas en Rotterdam. De meeste andere winkels zijn City Stores: goed bereikbare stadswinkels met lokale accenten in het assortiment. De kleinste variant is de Express Store, die we vinden in Amsterdam, Brugge, Leuven en nu in Ninove. Deze compacte winkels hebben een uitgebalanceerde selectie populaire producten op voorraad, maar klanten kunnen er altijd terecht om, na reservering, een product naar keuze uit te proberen of hun internetbestelling af te halen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.