Nieuws Oost-Vlaanderen Koen Wyckmans versterkt MediaComm

Koen Wyckmans versterkt MediaComm

Koen Wyckmans versterkt MediaComm

Foto-KoenMediaComm, dat kantoren heeft in Antwerpen en Merelbeke, versterkt zijn team met de komst van Koen Wyckmans. Koen zal instaan voor planning & organisatie. Hij vervult deze nieuwe functie op het kantoor in Antwerpen.

Koen Wyckmans (foto) is zelf grafisch vormgever en deed eerder ervaring op in een gelijkaardige functie.

Stichter en zaakvoerder Paul Zeguers: “De snelle groei van MediaComm is een fantastische uitdaging voor het hele team, en met de komst van Koen kunnen we gestaag verder blijven groeien zonder in te boeten op service en kwaliteit voor onze klanten.”

MediaComm is in 2012 van start gegaan als grafisch interventieteam, met één kantoor in Antwerpen, om flexibele oplossingen aan te reiken op het vlak van grafische support.

Ondertussen heeft het team 23 voltijdse grafisch ontwerpers en webdesigners in dienst, om een groeiende klantenportefeuille te bedienen. Klanten zijn voornamelijk grafische afdelingen binnen bedrijven, reclamebureaus, grafische bureaus, uitgeverijen en drukkerijen, die tijdelijk extra versterking nodig hebben op hun grafische dienst.

Het tweede kantoor, dat begint dit jaar werd geopend in Merelbeke, bedient heel wat Oost-Vlaamse klanten en heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd tot de sterke groei van MediaComm.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.