Nieuws Oost-Vlaanderen Ladies on the Road: niet zomaar een netwerk voor vrouwen

Ladies on the Road: niet zomaar een netwerk voor vrouwen

Ladies on the Road: niet zomaar een netwerk voor vrouwen

MACHELEN – Eind september 2021 werd het startschot gegeven voor Ladies on the Road, een vernieuwende community voor vrouwelijke ondernemers. Ladies on the Road is een project van Liesbeth Claeys, zelf onderneemster en zaakvoerster van het contentcreatiebureau Perfect Story. Op 24 februari houdt ze halt in Oost-Vlaanderen.

Ladies on the Road laat een frisse wind waaien door de vrouwelijke netwerkorganisaties. Je betaalt er bijvoorbeeld geen lidgeld en hoeft geen langdurige verbintenis aan te gaan. Je kiest via cherry picking voor die activiteiten die jou liggen.

Liesbeth Claeys: “Ik wil vrouwelijke ondernemers op sleeptouw nemen naar inspirerende locaties in Vlaanderen en ver daarbuiten om op een leuke, ongedwongen manier ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Alle activiteiten hebben steeds een professionele insteek, maar zijn telkens doorspekt met een flinke dosis fun.”

Op exclusieve locaties en in kleine groep

Ladies on the Road, dat zijn workshops en events in Vlaanderen en zelfs binnenkort ook in het buitenland. Steeds op inspirerende locaties in het groen en in kleine groepen van max. 20 personen. De activiteiten gaan hierdoor veel verder dan het obligate uitwisselen van visitekaartjes of de meer oppervlakkige netwerkbabbels.

“Ik wil met Ladies on the Road lady bosses helpen met persoonlijke en zakelijke groei en hun netwerk te verruimen. Dit doen ze door letterlijk afstand te nemen en efficiënt te werken aan hun bedrijf. Dit alles genietend op een inspirerende locatie”, vertelt Liesbeth Claeys. “Het is gewoon fijn om niet langer alles alleen te moeten uitzoeken, maar te kunnen leren van anderen.”

Workshop in Oost-Vlaanderen

Ladies on the Road hield in november halt in West-Vlaanderen, maar eind februari gaat voor het eerst een workshop door in Oost-Vlaanderen. In de prachtige Hoeve la Cascina in Machelen komen 20 vrouwelijke ondernemers samen om te werken aan hun personal brand.

Meer info over de workshop Boost your Personal Brand op 24 februari (nog 4 tickets beschikbaar) of de andere events van Ladies on the Road vind je op www.ladiesontheroad.be/events.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.