Nieuws Oost-Vlaanderen Lesley Arens nieuwe Country Manager HR Builders

Lesley Arens nieuwe Country Manager HR Builders

Lesley Arens nieuwe Country Manager HR Builders

lesleyHRBuilders trekt Lesley Arens aan als nieuwe Country Manager Belgium. Lesley heeft meer dan 10 jaar ervaring in diverse managementfuncties, waarvan de laatste 2 jaar binnen HR en Learning & Development. Ze neemt binnen HRBuilders België het roer over van Sandra Peeters, met als uitvalsbasis een prachtige kantoorboot te Gent.

Lesley Arens (rechts op de foto) startte haar loopbaan in het Gentse volwassenenonderwijs als afgevaardigd bestuurder waar ze mee richting gaf aan het beleid van formeel leren en ontwikkelen. Twee jaar geleden startte ze bij VOV. Wat VOKA is voor ondernemers, is VOV voor HR-professionals. Lesley zette VOV op de kaart als de grootste en toonaangevende HR-community van België. Onder haar kregen de maandelijkse netwerkevents en de VOV-beurs een nieuw elan.

Als Country Manager Belgium binnen HRBuilders zal ze verder bouwen op de stevige fundamenten die Captain Katrien Devos (links op de foto)  en haar team de afgelopen jaren hebben gelegd en de marktleider in België op vlak van HR Interim Management, voort te navigeren in de richting van een sterke toekomst.

Lesley licht haar keuze toe: “De klik met het team was er meteen. Katrien is voor mij een onderneemster pur sang. Ze weet heel goed waar ze met HRBuilders naar toe wil en die ambitie werkt heel aanstekelijk. We delen dezelfde passies en zitten op dezelfde golflengte wat betreft de toekomst. Het is het ambitieuze groeiverhaal van HRBuilders dat me goesting gaf om hier mee mijn schouders onder te zetten.”

Katrien over haar keuze voor Lesley: “Bij de zoektocht naar een waardevolle vervanger stond Lesley Arens heel snel op mijn radar. Ik leerde haar eerst online kennen  en het afgelopen jaar ook offline. Ze is gepassioneerd en leergierig. Ik merkte haar drive op en zag ook dat zij erg wil inzetten op de radicale innovatie die al onze Europese organisaties nodig hebben in deze tijden van supersnelle veranderingen.  Met Lesley halen we niet alleen een organisatietalent aan boord, ook een sterke manager en een geboren netwerker, bovenal gepassioneerd door Human Resources en The Future of Work. Lesley past als persoon helemaal bij HRBuilders: ze stelt dezelfde kwaliteitseisen, gaat authentiek en transparant te werk, heeft een digitale en innovatieve mindset, gelooft in sterke persoonlijke relaties en is heel enthousiast. We denken dan ook dat onze kantoorboot de volgende weken en maanden zal “bruisen” van energie en dynamiek wanneer Lesley zich zal inwerken.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.