Nieuws Oost-Vlaanderen Lidl verankert hoofdzetel in Gent

Lidl verankert hoofdzetel in Gent

Lidl verankert hoofdzetel in Gent

lidlDe Duitse grootwarenhuisketen LIDL heeft de Belgische hoofdzetel in Gent, gelegen in Axxes Business Park in Merelbeke, uitgebreid. Het gaat om een volledige bijkomende verdieping van 1000m² in gebouw 8 van het kantorenpark.

Het Gentse kantoor van Group Hugo Ceusters-SCMS begeleidde de Duitse grootwarenhuisketen in het huren van bijkomende kantoorruimte in het gebouw – dat eigendom is van het Pensioenfonds van de Provincie Oost-Vlaanderen. De extra ruimte op de vierde verdieping wordt voor langere termijn gehuurd.

Dat maakt van Lidl – met hun bezetting van het gelijkvloers ( 955m²), de derde verdieping (1010m²) en vanaf vandaag dus ook de 4de verdieping (1.000m²) – meteen de hoofdhuurder van gebouw 8. Het gaat om een totale oppervlakte van 2.965m². “Het is ook een bewijs van onze duurzame ambitie om met onze 5.000 medewerkers in België voor te werken aan duurzaamheid”, zegt woordvoerder Pieterjan Rynwalt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.