Nieuws Oost-Vlaanderen Lifetime Achievement Award voor Luc Van Hoecke

Lifetime Achievement Award voor Luc Van Hoecke

Lifetime Achievement Award voor Luc Van Hoecke

 

Eindejaarsfeest Voka kamer van Koophandel ANtwerpen-Waasland

 

Luc Van Hoecke van het meubelbeslagbedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas  is door Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland tijdens het jaarlijkse eindejaarsfeest in aanwezigheid van 500 ondernemers in de bloemetjes gezet met een Lifetime Achievement Award.

Hij nam de ondernemersprijs in ontvangst uit handen van vicepremier Jan Jambon, gouverneur Jan Briers en Geert Schotte, voorzitter van de Wase Regioraad van Voka.

De erkenning valt hem te beurt omdat hij volgens Geert Schotte als ondernemer altijd een brede kijke op de wereld heeft gehad.  Het zoeken naar de juiste partners en het smeden van allianties die zijn onderneming een belangrijke meerwaarde konden geven, is voor hem steeds een persoonlijke missie geweest. Zo legde hij de basis voor het internationale karakter van de huidige onderneming en kon hij partnerships aangaan met de belangrijkste spelers in de branche.

In zijn bedankingsrede zei Luc Van Hoecke erg vereerd te zijn met deze waardevolle erkenning. Hij dankte de medewerkers die door de jaren heen onmisbaar waren en nog altijd zijn. Hun inzet heeft mede bijgedragen aan de uitbouw van de onderneming tot wat die vandaag is: toonaangevend en internationaal marktspeler in meubelbeslag.

Van Hoecke nv is invoerder voor meubelbeslag voor het Oostenrijkse merk Blum en verwerkt voorgemonteerde lades voor klanten in Benelux. Innovatie is altijd een belangrijke drijfveer. Naast producten en toebehoren voor toepassingen in staal en aluminium, legt het familiebedrijf zich ook toe op de productie van houten lades voor TA’OR, het eigen merk ladesysteem in hout. Onlangs nog viel Van Hoecke nv in de prijzen, toen het door de stad Sint-Niklaas werd uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’. Ondertussen blijft het bedrijf omwille van haar engagement voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, in de running voor de ‘Factory of the Year Award 2016’ van Agoria.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.