Nieuws Oost-Vlaanderen Lokeren verwelkomt binnenkort Deliveroo

Lokeren verwelkomt binnenkort Deliveroo

Lokeren verwelkomt binnenkort Deliveroo

LOKEREN – Deliveroo strijkt binnen enkele weken neer in Lokeren. Gezien de stijgende vraag bij zowel de bevolking als de lokale restaurants, breidt Deliveroo verder uit naar nieuwe Belgische steden. Binnenkort kunnen ook de Lokeraars genieten van thuis geleverde maaltijden van lokale horecaondernemers. In aanloop van de lancering zoekt Deliveroo nog volop naar bijkomende restaurants in Lokeren om tot het platform toe te treden en koeriers die hun maaltijden willen bezorgen.

“We kunnen niet wachten om in Lokeren van start te gaan en de Lokeraars te laten genieten van alle voordelen die Deliveroo biedt”, zegt Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo België. “De lancering van ons platform brengt niet alleen een meerwaarde voor de consument maar ook voor de horecaondernemers die nog steeds in onzekere tijden verkeren. De opstart in Lokeren betekent dat we opnieuw een stap zetten in onze missie om alle Belgen toegang te geven tot de diensten van Deliveroo. Na de uitbreiding naar 14 nieuwe steden in 2021, is Lokeren de derde stad waar we van start gaan in 2022. Ook Turnhout en Dendermonde voegden we dit jaar reeds toe aan het lijstje.”

De kans bij uitstek voor koeriers

Deliveroo creëert in Lokeren nieuwe werkmogelijkheden voor 25 koeriers die op zoek zijn naar een flexibel werkrooster. Zij worden hun eigen baas en kunnen volledig zelf bepalen of, en wanneer ze willen werken. Kandidaten kunnen zich inschrijven op de website onder het statuut deeleconomie, student-zelfstandige of zelfstandige: https://deliveroo.be/nl/apply.

Rodolphe Van Nuffel voegt toe: “Het geeft ons altijd voldoening om nieuwe vacatures voor koeriers te creëren. Voor jobstudenten of zelfstandigen is dit een uitgelezen kans om flexibel en tegen een goede verloning aan de slag te gaan. Wij zijn op zoek naar dynamische mensen die Lokeren een warm hart toedragen, klantvriendelijkheid in de vingers hebben en op zoek zijn naar het voordeel van flexibele werktijden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.