Nieuws Oost-Vlaanderen Lokerse frituur is beste Oost-Vlaamse bezorgrestaurant

Lokerse frituur is beste Oost-Vlaamse bezorgrestaurant

Lokerse frituur is beste Oost-Vlaamse bezorgrestaurant

00000000twielFrituur ’t Wiel uit Lokeren is met een score van 9,3/10 het beste bezorgrestaurant van Oost-Vlaanderen en wint daarmee de award van Bezorgtopper,  uitgereikt door etenbestelwebsite  JUST-EAT.be.  Geen enkele andere bezorgfrituur in Vlaanderen deed beter en frituur ’t Wiel eindigt zo ook op de derde plaats van beste bezorgrestaurants in Vlaanderen. Tweede in Oost-Vlaanderen werd Pizza Kalabria in Aalst, gevolgd door Boston Pizza Burgers uit Lede, Pizza4You uit Aalst en Pitza Service uit Gent.   Via de website of de mobiele applicatie(s) bestellen maandelijks tienduizenden hongerige consumenten om een maaltijd thuis geleverd te krijgen, en delen ze daarna hun ervaringen met een review via JUST-EAT.be.

Ifeni Deyan, eigenaar van bezorgrestaurant Pizza Kalabria : “Dat we voor het tweede jaar op rij Bezorgtopper zijn, maakt mij als jonge ondernemer erg trots. Bij ons kan je terecht voor zowel shoarma als pizza, maar ook een gezonde salade. Deze lekkere mix valt duidelijk in de smaak: iedereen vindt bij ons waar die zin in heeft.

Steeds meer frituren in Vlaanderen bieden de service van thuislevering aan. Deze opmars is duidelijk te merken volgens cijfers van JUST-EAT.be: het aantal frituren waar mensen online kunnen bestellen via de etenbestelwebsite is het afgelopen jaar immers verdubbeld.

Kristof Sals, woordvoerder van JUST-EAT.be: “Met onze award BezorgTopper willen we de beste bezorgrestaurants in de kijker zetten. Zo hopen we onze 550 bezorgrestaurants aan te sporen naar nog betere kwaliteit en service te streven.

Op basis van meer dan 20.000 klantenbeoordelingen uit heel België, zet de award BezorgTopper   jaarlijks de beste bezorgrestaurants van JUST.EAT.be in de schijnwerpers. Om kans te maken op deze nominatie moet het restaurant consequent een uitstekende rating ontvangen op gebied van kwaliteit, service en bezorging. Een BezorgTopper zijn vereist minstens 20 klantenreviews met een minimumscore van 8,5/10.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.